A doTERRA 1,5 milliárd dollár forgalommal zárta a 2023-as évet, ami 14%-os csökkenést jelent a 2022-es adathoz képest.

    A cég forgalma 2021-ben 1,83 milliárd dolláron volt a csúcson, ami azóta két egymás követő évben csökkent.

    2022-ben 1,75 milliárd, és 2023-ban 1,5 milliárd dolláron zártak.

    A cég nem olyan régen új vezérigazgatót nevezett ki a vezetésre Kirk Jowers személyében. Az alapító ügyvezető és korábbi elnök, Emily Wright az igazgatóság elnökévé lépett előre, miközben a vállalat felkészül a világméretű növekedés és üzletfejlesztés következő hullámára. Ezeket a változtatásokat azután hajtották végre, hogy Corey Lindley 2023 végén nyugdíjba vonult egy sikeres kétéves vezérigazgatói tevékenység után.

    Kirk Jowers 2015-ben csatlakozott a dōTERRA-hoz, ahol meghatározó szerepet játszott a vállalat terjeszkedésében és sikerében Európában , Közel -Keleten és Afrikában. Ezután a dōTERRA észak-amerikai piacainak elnöki posztját töltötte be.

    „Nagy megtiszteltetés számomra, hogy megbíztak ezzel a pozícióval, így a dōTERRA hihetetlen wellness tanácsadóit szolgálhatom. Teljes szívvel arra törekszem, hogy az alapítók által lerakott alapokat tovább építsem, és folytassuk a dōTERRA világot megváltoztató jövőképet, küldetését és céljait” – mondta Jowers. „A dōTERRA hatalmas növekedésre készül, és alig várom, hogy elkezdhessem.”

    Ezzel a változással együtt Murray Smith került az elnöki pozícióba, aki több mint 30 éves iparági tapasztalattal és bizonyított vezetési eredményekkel büszkélkedhet. Smith az elmúlt időszakot Európában töltötte.

    „Nagyon örülünk, hogy Kirk Jowers-t új vezérigazgatóként, Murray Smith-t pedig elnökként üdvözölhetjük” – mondta Emily Wright , a dōTERRA alapító igazgatója és elnöke. „Együttes szakértelmük és elhivatottságuk tovább építi a dōTERRA küldetését, hogy segítse a világ gyógyulását azáltal, hogy természetes wellness megoldásainkon keresztül az egyéneket és a közösségeket segíti világszerte. Ahogy a hatalmas növekedés következő szakaszába lépünk, merész, tehetséges vezetésre van szükség. Úton vagyunk, hogy teljesítsük küldetésünket, hogy 2030-ig megháromszorozzuk hatásunkat, és hogy jó irányba terjesszük befolyásunkat szerte a világon!”

    A dōTERRA-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest