A Nu Skin Enterprises a közelmúltban bejelentette, hogy Laura Nathanson csatlakozik az igazgatótanácshoz.

    Laura Nathanson jelenleg még a Disney Advertising Sales ügyvezető alelnöke.

    „A Laura már a korai szakaszban képes felismerni és hasznosítani az üzleti világ változásait ” – mondta Steven J. Lund, az igazgatóság elnöke. „Hosszú ideje fókuszált munkát végez a szabványos marketing területén, hiszen az első napokban csatlakozott a Foxhoz, hogy az egyik legnagyobb hálózatot építse fel, amivel átformálta a digitális reklámokat, és úttörő szerepet vállalt az új bevételi források létrehozásában. Üdvözöljük őt a fedélzeten, és várjuk, hogy üzleti ismereteit és széleskörű tapasztalatait kihasználva kapcsolódjon és kommunikáljon az  ügyfeleinkkel.”

    Laura Nathanson három évtizedes karrierrel rendelkezik az értékesítési és marketing területen, és 21 évet töltött a The Walt Disney Company-nál. Ügyvezető alelnöksége előtt az ABC Family marketing elnöke volt. Pályafutása során Laura Nathanson kulcsfontosságú értékesítési és reklámpozícióban volt a Fox Broadcasting és a médiaügynökségnél.

    A NuSkin korábbi igazgatósági tagjai Nevin Andersen és Neil Offen visszavonultak az igazgatótanácsból, és nem álltak újraválasztás elé az éves ülésen.

    „Igazgatóságunk nagyon hálás a Nevinnek és Neilnek a Nu Skin Enterprises-ban nyújtott munkájukért” – mondta Lund. „Szakértelmük és vezetésük az évek során felbecsülhetetlen értékű volt, és a legjobbakat kívánjuk nekik.”

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest