Lapicz Tibor 2002 óta a Forever Living Magyarország (FLP) tagja, aki mára elmondhatja azt, hogy a kitartó munka és az MLM iparága megadta neki a szabad élet nyújtotta nyugalmat.

    2003 decembere volt, amikor Lapicz Tibor egyik salgótarjáni bemutatójára meghívtak. Nagyon tetszett az az üzleti koncepció amit az FLP kínált, ezért 1 hét múlva úgy döntöttem, hogy kipróbálom a termékeket, majd 2004 januárjában a „dobozt” is megvásároltam. Munka mellett kezdtem el építeni az üzletet. Tibi ekkor még Salgótarjánban lakott és az akkori irodában sokat beszélgettünk, konzultáltunk. Mindig fontosnak tartotta az eszközhasználatot és folyamatosan arról beszélt, hogy olvasd az újságot, a könyveket, hallgasd a hanganyagokat és járj képzésre. Megfogadva a tanácsát minden hónapban könyveket, új kazettákat (igen akkor még kazettán voltak a hanganyagok) vásároltam és ezt hallgattam az autómban. Ennek és a segítségüknek köszönhetően 2004 augusztusában Manager lettem az FLP színeiben, amiért a mai napig hálás vagyok.

    Igaz más felé sodort az élet, de az FLP és Lapicz Tibor mindig ott marad a szívem egy szegletében, hiszen méltó példa arra, hogy milyen egy hiteles cég, és milyen egy hiteles ember aki ezt a céget képviseli. Tiborról elmondható az a mondat, ami az MLM alapja, hogy „Legyél a termék terméke”, amit a weboldala asikertervezheto.hu is jól példáz. Mióta ismerem ez az elv irányítja az életét, minden cselekedete példaértékű lehet az MLM iparágban résztvevők számára, ezért érdemes cégfüggetlenül végighallgatni a vele készült riportot.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest