Mit tesz érted Bob Proctor Nem a pénz boldogít c. könyve? Közel 50 év tapasztalatával megtanít úgy gondolkodni, hogy minden helyzetben meglásd, hogyan rakhatod helyre a siker építőkockáit. Teljesen átformálja majd a pénzről alkotott véleményed.Tényleges segítségre számíthatsz tehát a milliomos gondolkodás elsajátításában – megfogja a kezed és végigvezet azon az úton, amire már régóta vágysz rálépni. Indulhatunk?

    A sikeres emberek titka: a milliomos gondolkodás

    Biztosan te is ismersz olyan embereket, akik a mélyről is mindig újra tudják építeni sikeres életüket és vissza tudják szerezni vagyonukat. A könyv elolvasásáig talán vágyakozva nézel rájuk, hiszen nagyon szeretnéd megérteni (és persze alkalmazni) a titkukat. Bob Proctor most gyakorlati tanácsaival segít neked átállni arra a milliomos gondolkodásmódra, amivel ez számodra is lehetségessé válik. Ez a könyv közel 50 év tapasztalatát öleli fel

    Személetváltás és gyakorlati tanácsok

    Nagyon sok inspirációs könyv mesélheti el neked sikeres emberek történeteit, adhat tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan lásd a világot, hogyan légy hű álmaidhoz, ugyanakkor csak kevés adhat tényleges, gyakorlati útmutatót is a megvalósításhoz. Bob Proctor könyve tökéletes példa arra, hogy ez pedig igenis lehetséges!

    Mit üzen maga a szerző neked?

    „Amennyiben meg tudod mondani mit AKARSZ, megmutatom neked hogyan valósítsd meg!”

    (Bob Proctor)

    Itt meg is tudod rendelni: Bob Proctor: Nem a pénz boldogít

     

    KiadóPongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
    Kiadás éve2010
    Oldalak száma176
    Kötéspuha fedeles
    FordítóBayer Antal
    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest