5000 résztvevől tartották meg a Kyani nemzetközi konferenciáját a Salt Lake City-ben, ahol két új természetes-alapú fehérje került bemutatásra HL5 és FIT20 néven.

  Az étrendünk egyik legkritikusabb, de mégis ritkán kezelt táplálkozási fogyatékossága a testünk építőköveinek — fehérjéknek, peptideknek és aminosavaknak – a hiánya. Az egészséges bőrtől kezdve az ízületeken át az izomépítésig minden részünknek szüksége van fehérjére.

  A jó közérzet megőrzése és az egészséges öregedés megkönnyítése érdekében döntő fontosságú, hogy étrendünket megfelelő és emészthető fehérjékkel egészítsük ki.

  A növekvő igények kielégítése érdekében a Kyäni két új terméket fejlesztett ki, melyek segítenek abban, hogy a napi fizikai kihívások teljesítéséhez szükséges fehérjét megkapja a szervezetünk.

  Kyäni HL5

  A természetes kollagénből nyert és a maximális felszívódás mellett biztosítja az aktív, egészséges életmód támogatásához szükséges esszenciális fehérjéket, peptideket és aminosavakat.

  • Optimalizálja a zsírmetabolizmust
  • Támogatja az egészséges csontokat, az ízületeket, a bőrt és a hajat
  • Tartós energiát biztosít
  • Tiszta izom építése
  • Javítja az erőt és rugalmasságot
  • A HL5 természetes, gluténmentes, tejmentes, GMO mentes, és 0 g cukrot tartalmaz.

  Kyäni FIT20

  A természetes kollagénből és tejsavófehérje izolátumból készült FIT20 biztosítja a tápanyagokat a sportolók és az aktív emberek számára, akik hosszú távú energiát, gyorsabb edzés utáni regenerálódást és sovány izomépítést igényelnek.

  • Növeli az erőt és rugalmasságot
  • Az edzés helyreállításának javítása
  • Optimalizálja a zsírmetabolizmust
  • Tiszta izom építése
  • Támogatja a csontok és izületek egészségét
  • Növeli a hosszú távú nitrogén-oxid termelést
  • Támogatja az immunrendszert és az antioxidáns védelmet
  • A FIT20 természetes, keto-barát, 0g-os cukorral rendelkezik, és GMO mentes.

  A fehérjék szükségessége a szervezetben

  A legutóbbi tanulmányok szerint a felnőttek csak 40 százaléka kap elegendő mennyiségű fehérjét az ételeikből, és a kapott fehérjék gyakran nehezen emészthetők, és nem lehetnek egészségesek.

  Amikor az alapvető tápanyagok hiányoznak a szervezet működéséhez, az emberi test idő előtt megöregszik. A kollagénfehérje a testünkben a víz után a második legfontosabb dolog, a csontok, inak, szalagok, izmok, szövetek és bőr számára elengedhetetlen. A jó egészség megőrzése és az egészséges öregedés megkönnyítése érdekében döntő fontosságú, hogy étrendünket egészséges, emészthető fehérjékkel egészítsük ki. A HL5-el és a FIT20-al a Kyäni továbbra fenntartja küldetését azzal, hogy a világ minden táján elérhetővé teszi az egészséges életmódot.

  A Kyäni-ről röviden

  A 2006-ban alapított Kyäni az Egyesült Államokban, Idoaho-ban működő globális hálózati marketing cég. Kyäni kezdetektől fogva az antioxidáns mozgalom világszerte elismert úttörője volt, mivel az elsők között ismerte fel az alaszkai vadáfonya hatékonyságát.

  Azóta a Kyäni a világ egyik vezető táplálékkiegészítője lett, amely növeli az emberi test nitrogén-oxid termelését, és a legnagyobb Tocotrienol szolgáltató – az E-vitamin legerősebb formáját. A Kyäni alapvető termékeivel, köztük a Health® háromszögével, a Fleuresse® bőrápolási termékeivel és a hatékony Protein táplálkozással hasznosítja a vadon élő és természetes összetevők erejét és hatékonyságát, hogy vezető szerepet töltsön be az egészséges életmód növelésében és helyreállításában.

  Weboldal: https://kyani.com

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest