Gyenis András és Angyal Melody – doTERRA – Blue Diamond

    A sikeres élet alapvető kulcsa az, ha reggel úgy tudok felkelni, hogy tudom, aznap van tennivalóm. De a tennivaló nem a pénzkereset. A kérdés az: a saját kompetenciám és elérhető eszközeimen keresztül mire vagyok ma képes, mit tudok ma teremteni?

    Vállalkozói családban nőttem fel, így nem volt kérdés számomra, hogy én is vállalkozni fogok. Akármilyen területen is dolgoztam – hálózatépítőként, coach-ként, trénerként, előadóként – mindvégig rengeteget olvastam és folyamatosan fejlesztettem magam. Rájöttem, hogy magamban kell megtalálnom az értékeket és a motivációmat, és ezek mentén kell tovább növekednem.

    Életünk útját járni maga az önmegvalósítás.

    Éppen ezért mentorként is az a legfontosabb célom, hogy abban segítsem az embereket, hogy megtalálják a saját útjukat, hogy felismerjék tálentumaikat és azokat csúcsra járassák. Hiszem, hogy meg lehet valósítani egy olyan üzleti és vállalati kultúrát, melyben az ember – miközben ugyanúgy eladhat sokat és működtetheti a vállalkozását sikeresen –, a kapcsolatait is kezelheti felelősségteljesen és tudatosan.

    A személyiségfejlesztés mindenkit megmozgat, még azokat is, akik csupán a látszattal igyekeznek kivívni környezetük elismerését. A kérdés ilyenkor csak az, hogy egy értékvesztett társadalomban, megfelelő prioritások nélkül lehet-e jó irányba menni?

    A számtalan gyakorlati praktika hozta részeredmények ideig-óráig azt az érzetet kelthetik bennünk, ez is elég lehet. Engem az motivál, hogy eljuttassam az embereket arra a pontra, ahol szakítanak a profitéhségükkel és a látszattal, és hosszútávú célokban és értékteremtésben kezdenek el gondolkodni. A valóságban ugyanis csak a jellemformálás által érhetők el gyökeres és mély változások, csak a jellemformálás hozhat tartós megoldásokat az élet minden területén. Csak ez vezet gyümölcsöző kapcsolatokhoz és olyan, minőségi pillanatokhoz, melyekre mindannyian vágyunk.

    Gyenis András Youtube videói:

    forrás

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest