A 2005-ben alapított svéd Zinzino vállalat bejelentette, hogy az Ausztrál piacon terjeszkedik.

    Ezzel egy időben három új ügyvezető kinevezése is megtörtént a cég élére: Emily Arnold – chief marketing officer ; Robert Horkings – chief operations officer; és Daniel Turbill – chief services officer.

    Jelenleg a Zinzino Európa egyik leggyorsabban növekvő közvetlen értékesítési vállalata. Emily Arnold korábbi tapasztalatokkal rendelkezik a régióban, évek óta részt vett a világ egyik legnagyobb közvetlen értékesítési szépségmárkájának az ausztráliai építésében. Erős háttérrel rendelkezik a márkafejlesztés, a digitális marketing, a szociális média, a tervezés, a TV és a film, valamint az üzleti menedzsment területén.

    „Nagyon örülök, hogy beléphetek egy ilyen ösztönző társaságba, amely ötvözi az egészséget és a szépséget is” – mondta Emily Arnold. „Azt mondják, hogy a gyomor a második agy, és alig várom, hogy eljuttassam a Zinzino Balance Oil kínálatát azokhoz az Ausztrálokhoz, akik az egészségre és a bélrendszer harmóniájára támaszkodnak.”

    Robert Horkings a 90-es évek végétől foglalkozik hálózati marketinggel. 2016-ban létrehozott egy teljes Ausztrál céget, mely egészségügyi és wellness termékeket forgalmazott, amiben több mint 20 000 disztribútor és ügyfél vett részt. A hálózati marketingben töltött 20 éve előtt Robert Horkings sikeres IBM vállalati ügyvezető igazgató volt.

    „A sarokpontom a működésirányítás, a stratégiai tervezés, az üzleti növekedés, az előrejelzés és a globális terjeszkedés” – mondta Horkings. „Büszke vagyok arra, hogy csatlakozom egy új tudományt képviselő úttörő társaságához, amelynek elkötelezettsége a globális terjeszkedés.”

    Daniel Turbill több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik ügyfélkapcsolat-menedzsment, raktározás és logisztika területén.

    „Szenvedélyes és kiemelt támogatást nyújtok az ügyfélszolgálat képviselőinek, különösen a közvetlen értékesítés területén. Szeretem segíteni az embereket abban, hogy sikeresek legyenek ”- teszi hozzá Turbill.

    A ZINZINÓRÓL RÖVIDEN

    A svédországi göteborgi székhellyel rendelkező Zinzino közvetlen értékesítéssel foglalkozó egészségügyi és wellness társaság, mely a Balance Oil termékcsalád és a bőrápoló termékek révén a hosszú távú jólétre koncentrál. A társaság a Bioactive Foods tulajdonosa is.

    BioActive Foods AS egy a Zinzino tulajdonában lévő norvég korlátolt felelősségű társaság. Célja az omega-6 és omega-3 zsírsavak helyes egyensúlyának visszaállítása és megtartása táplálkozási tanácsok, illetve magas színvonalú termékek segítségével.

    A Zinzino egyedi otthon is elvégezhető vértesztjével a Zinzino BalanceTest-el a vérben található zsírsavak vizsgálatára ad lehetőséget. Elvégzéséhez mindösszesen egy apró vércseppre van szükség az ujjából – az egész ráadásul kevesebb, mint egy percet vesz igénybe. Névtelen tesztünket az egyik vezető skandináv laboratóriumba küldik, ahol 98%-os bizonyossággal elemzik azt. A teszt 11 különböző, vérben található zsírsavat vizsgál, illetve szervezetünk omega-6:3 egyensúlyát is kimutatja. Névtelen eredményünket online érhetjük el a teszt elvégzése után 20 nappal. További infó a tesztről, amit már 333 ezer ember elvégzett a www.ZinzinoTest.com oldalon.

    A kiegyensúlyozott étrend az egészséges és hosszú élet titka. Régóta ismert tény, hogy a halakban található omega-3 olajok a legjobb étrend-kiegészítők, amelyek segítenek egyensúlyban tartani testünket. Ám az elmúlt évtizedek étkezési szokásai gyökeresen megváltoztatták az egyensúly szintjét mind az étrendben, mind a testünkben.

    Az esszenciális zsírsavak esetében a helyes egyensúly létrehozásához a Zinzino kifejlesztett egy okos megoldást. A cég egyik ilyen elképzelése a BalanceTest, amely lehetővé teszi vásárlóink számára, hogy egyszerűen elérhessék az egyensúlyt a vérben található esszenciális zsírsavak között.

    A BalanceTest-et a Zinzino a norvég Bioactive Foods-dzal közösen fejlesztette ki. Az otthon is elvégezhető tesztet ezután egy akkreditált laboratóriumba küldjük elemzésre. A teszt eredményei alapján vásárlóink pontosan látják majd, hogy milyen szinten állnak. Az omega-3 bevitelüket ezután a teszteredményekhez igazodva tudják szabályozni” – mondta Dag Bergheim Petterson, a Zinzino vezérigazgatója, aki így folytatta: A teszt kiegészítésképpen a Zinzino termékek széles skáláját ajánlja. Az olajok és kapszulák segítenek vásárlóinknak elérni az esszenciális zsírsavak ajánlott egyensúlyát.

    Vásárlóinknak 2005 óta kínálunk magas minőségű, innovatív és tudományosan tesztelt termékeket. A szerény kezdetekből mára Európa egyik leggyorsabban fejlődő, direkt értékesítéssel foglalkozó cége lettünk. Folyamatosan terjeszkedünk és már 33 piacon vagyunk jelen. „Kaizen“ – folyamatos fejlődés – áll víziónk középpontjában, vagyis a természet ihlette változás elérése vásárlóink, családjaink és barátaink számára. A Zinzinonál elsőosztályú, magas színvonalú és személyre szabott termékeket biztosítunk a farmako-táplálkozás új tudományában, amelyek az ételekből származó aktív tápanyagok segítségével hozzájárulnak ahhoz, hogy leküzdjük modern életünk velejáróját, szervezetünk felborult egyensúlyi állapotát. Tudj meg többet termékfilozófiánkról és termékeinkről üzletünkben.

    A Zinzino egész Európában, Észak-Amerikában és Ausztráliában működik. Irodákkal Svédországban, Lettországban, Norvégiában, USA-ban és Ausztráliában rendlekezik.

    További információ a cégről és a termékekről a https://www.zinzino.com oldalon található.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest