2019. szeptember 10–13 között tartotta világtalalkozóját a doTERRA az esszenciális olajak egik világvezetője.

    A doTERRA több mint 30 000 réztvevőt fogadott a kongresszus pár napja alatt. A résztvevők 55 országból érkeztek a négynapos konferenciára, ahol a doTERRA új termékeket mutat be.

    „Az idei kongresszusi téma annak ünneplése, amelyet doTERRA családunk globálisan elért, és annak ünneplése, amit még el kell érnünk.”- mondta David Stirling , a doTERRA alapító ügyvezetõje, elnöke és vezérigazgatója. „Együttműködve a wellness-képviselőinkkel, az illóolajokat több millió otthonban tettük elérhetővé, ahol elősegítik az emberek egészségesebb életét. Hidakat építettünk a tudományos és orvosi közösségekkel is, és ki nyitották az ajtókat az illóolajok tanulmányozására és kutatására, amelyek tovább erősítik tudásunkat arról, hogyan lehet a föld ezen ajándékait legjobban felhasználni. Hálásak vagyunk Utah államnak és Salt Lake városának, hogy évente rendezték rendezvényünket. ”

    A fenntarthatóság a doTERRA évenkénti konferenciájának a középpontjában áll, ezért az anyagok újrahasználatához és újrahasznosításához új kreatív rendszereket hoztak létre.

    A doTERRA megújulóenergia-krediteket szerzet be a környező napelemes rendszerekből, ezzel csökkentve a 2019. évi globális rendezvény energia igényét. A doTERRA 2018. évi környezetvédelmi erőfeszítései rekordot jelentettek, hiszen 90% -os arányát értek el a hulladékok területén, ezáltal „hulladékmentes” eseményt hoztak létre, amelyre világ szinte sokan törekszenek.

    A 2018. évi rendezvényről megmaradt anyagokat több mint 100 Salt Lake City közösségi partnernek adományozták . Több mint 12.700 kg anyagot újrahasznosítottak, 272 kg virágot komposztáltak, és 272 kg élelmiszert adományoztak a rászorulók javára.

    Képek és videók a doTERRA 2019-es Global Convetion-ről


    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest