Az Medical Marijuana Inc. bejelentette, hogy leányvállalatát, a Kannaway ® -t az Egyesült Államok Kender Kerekasztal Igazgatóságának tagjává választották.

    Az USA Kender Kerekasztalt 2017-ben hozták létre, mely több mint 50 vezető kendervállalatból álló koalíció és az ipar ellátási láncának minden részét képviseli, a vetőmagoktól az értékesítésig. A szervezet már elérte elsődleges célját, a 2018. évi mezőgazdasági fejlesztési törvény elfogadásának biztosítását az USA-ban, amely a kendert szövetségileg mezőgazdasági árucikként határozta meg, és véglegesen eltávolította a szabályozásból mint ellenőrzött anyagot. Teljes mértékben legalizálja a kender és a népszerű kenderből származó termékeket, például a kannabidiol (CBD) olajat.

    „A Kannaway az alapítás óta, az anyavállalatával, a Medical Marijuana Inc.-vel és más leányvállalataival közreműködve számos hazai és nemzetközi erőfeszítésben részt vesz a kenderhez való hozzáférés kibővítésében, oktatási rendezvények szervezésével és szabályozó testületekkel való beszélgetéssel, beleértve az Egyesült Államok Élelmezési és Gyógyszerügynökségét (FDA), a Mexikói Egészségügyi Kockázat Elleni Védelem Szövetségi Bizottságát (COFEPRIS) és a Brazil Nemzeti Egészségügyi Felügyeleti Ügynökséget (ANVISA) ”- mondta Blake Schroeder a Kannaway vezérigazgatója. – „Örömünkre szolgál, hogy lehetőség van folytatni ezeket az erőfeszítéseket az Egyesült Államok Kender Kerekasztal Igazgatóságának tagjaként.”

    A Kannaway volt az első közvetlen értékesítéssel foglalkozó cég, amely CBD-termékeket kínált mind az Egyesült Államokban, mind Európában. A társaság az elsők között kapta meg az Egyesült Államok Kenderhivatalának igazoló pecsétjét, valamint az első olyan vállalkozás, amely kenderből származó CBD-termékét felvetette az orvosok digitális referencia könyvébe.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest