A Jeunesse belépett a globális szinten 7 milliárd dolláros illóolajpiacra az E • VOK ™ segítségével, amely egy prémium esszencia olajkeverék-sorozat.

    A termékcsaládot a Jeunesse Tudományos Tanácsadó Testület tagja, Dr. Willam Amzallag készítette. A világ parfümfővárosának otthont adó Dél-Franciaországból származnak az alapanyagok. A kínai orvoslást és a növényeket is jól ismerő dr. Amzallag összefogott egy parfümkészítő mesterrel az E VŌK termékcsalád megalkotásához. A szakértők szoros kapcsolatot alakítottak ki a világ legjobb mezőgazdasági területein működő gazdálkodókkal, megkeresték a legjobb alapanyagokat és a legjobb módszereket az illóolajok kinyeréséhez.

    „Az előrejelzések szerint az illóolaj piac 2022-re eléri a 11,19 milliárd dollár forgalmat, ezért a területre való belépésünk óriási potenciált kínál a Jeunesse disztribútorok számára, így az E • VOK márka ideális kategória a termékbővítéshez. ” – Scott Lewis

    Az öt szabadalmaztatott E • VOK esszencia olajkeverék közé tartozik a Balance, a Clarity, Defend, Energize és Enhance. Az E • VOK porlasztó diffúzor maximalizálja ezen keverékek előnyeit víz vagy hő károsítása nélkül. A termék kizárólag természetes összetevőket tartalmaz.

    AZ ILLATOK HATÁSA

    Az illat kapcsolatot teremt a környezetünk és az érzelmeink között, és érzelmeink 75%-át az illatok váltják ki. Az E VŌK illóolajok vonzó aromái felüdítenek, nyugalom árasztja el a testünket és a lelkünket.

    A KEVERÉS MŰVÉSZETE

    A Y.E.S. fiatalságot fokozó rendszer keretében az E vōk illóolaj-keverékek szakszerűen elegyítik Földanyánk legfinomabb elemeit, hogy megtestesítsék és kiemeljék a Y.E.S. fiatalságot fokozó rendszerhez tartozó termékek előnyeit. A saját szabadalmaztatott eljárásainkkal előállított E VŌK illóolajainak kivonása mindig a legkedvezőbb pillanatban történik, ami kompromisszumok nélküli hatékonyságot eredményez.

    E·VŌK AROMADIFFÚZOR

    Az E·VŌK aromadiffúzor segítségével bármilyen teret kellemessé tehet illóolajok aromájával. Az elegáns, felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően könnyen és biztonságosan kezelhető, és az illóolajok porlasztásához nem használ sem hőt, sem vizet. A természet legfinomabb elemei így a legoptimálisabb formájukban jutnak ki a levegőbe, és kiemelkedő aromaterápiás élményt nyújtanak.

    Jellemzők

    • Egyszerű LED-lámpás kezelés
    • Biztonságos porlasztás, hő vagy nedvesség nélkül
    • Testreszabható élmény három beállítással
    • 12–20 négyzetméter területen hat

    E • A VOK-t a Jeunesse EXPO Next 2019 világkörüli turné során vezetik be.

    A termékekről bővebben IDE KATTINTVA OLVASHATUNK.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest