Nagy örömömre szolgál megosztani veletek azt a hírt, hogy sikerült az MLMkonyvek.hu oldallal egy nagyon szuper együttműködést létrehozni számotokra, ami 10% kedvezményt jelent minden könyv árából.

  A mostani helyzetben több időnk marad amit az otthonunkban kell töltenünk. Ilyenkor fontos a kikapcsolódás, a hasznosan eltöltött minőségi idő, ezért számomra nagy boldogság egy jó könyv elolvasása legyen az egy kalandregény, ősi kultúrákról szóló ismeretterjesztő írás vagy a személyes fejlődésemet szolgáló, belső utazásra sarkalló könyv.

  Az MLMkonyvek.hu együttműködésnek köszönhetően hatalmas választékból rendelhetünk otthonunkba könyveket a lehető legjobb áron.

  A motivációs kategóriában a világ legismertebb íróitól találunk könyveket, mint  Brian Tracy, Athony Robbins, Dr Wayne W. Dyer, amit IDE KATTINTVA tudsz elérni.

  A vezetői könyveknél találod Allan Pease: Testbeszéd, Brian Tracy és Szabó Péter: Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?, Dale Carnegie: Hogyan szerezzünk barátokat és befolyásoljuk az embereket – Sikerkalauz 1. című  műveket, melyeket IDE KATTINTVA érsz el.

  Az MLM szakmai könyvek kategória alatt kimondottan olyan könyveket találsz, ami az iparágunk számára legfontosabb kérdésekkel foglalkozik, ezeket IDE KATTINTVA éred el.

  Az antikváriumban pedig fogsz olyan kiadványokat is találni amik kincset érnek, mert már nem lehet kapni a boltok polcain.

  A vásárlás menete rendkívül egyszerű. Válaszd ki a számodra érdekes könyveket és tedd be a kosárba.

  A fizetésnél pedig hasznéld az MLMfigyelő kuponkódot: mlmfigyelo

  A kedvezmény mértéke: A kosár érték 10 %-a lesz. (Minimum kosár értéknek 3000 forintnak kell lennie)

  Kellemes böngészést és jó olvasást kívánunk! Vigyázzatok magatokra! 
  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest