Április 8- tól kezdve a doTERRA a Rose Lotion és a Shea Butter eladásából származó összes bevételt az egészségügyben dolgozó szervezeteknek adományozza.

    Ezalatt az idő alatt 250 ezer dollár gyűlt össze, amit a cég megháromszorozott és így 750 ezer dollár adomány jutott a támogató alapítványhoz, amiből sebészeti maszkokat, kesztyűket, fertőtlenítőszereket és más támogatási elemeket vásároltak, hogy azokat eljuttassák az ápolók, orvosok és elsősegélynyújtók számára. Több mint 15 000 készletet küldenek ki a frontvonalban dolgozó emberek számára az Egyesült Államokban és Kanadában .

    „Megdöbbentünk, hogy az élet különböző területein élő emberek hogyan kovácsolódnak össze ebben a nehéz időszakban, hogy segítsenek egymásnak” – mondta Mark Wolfert , a doTERRA alapító ügyvezetője. „A Match x3 kampány csak egyike annak, ahogyan a doTERRA elkötelezte magát ezen a területen. Részt veszünk egy, a házi maszk készítésére irányuló kezdeményezésben a Days for Girls International szervezeten keresztül, és a közelmúltban elindítottuk a #EngageInGood mozgalmat, hogy a világot kreatív módon támogassuk. A doTERRA megtiszteltve érzi magát, hogy elismerheti és támogathatja azokat az embereket, akik a frontvonalban dolgoznak. Hálásak vagyunk a szolgálatukért!”

    A frontvonalat támogató készleteket a doTERRA Healing Hands Alapítvány önkéntesei állítják össze, és szükség szerint és kérésre terjesztik azokat. A doTERRA Healing Hands Alapítvány adományainak a száz százaléka közvetlenül a segélyekbe kerül.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest