A Young Living bejelentette, hogy a kézfertőtlenítő készülékeket adományoz a COVID-19 egészségügyi válság leküzdésére.

    A társaság heti rendszerességgel termékeket szállít a közösség számos szervezetének, amelyek a világjárvány elleni harc élvonalában vannak, ideértve a tűzoltóságot, a rendőri osztályokat, az iskolai körzeteket, az egészségügyi dolgozókat és a közösség egyéb létfontosságú tagjait.

    „Jelenleg úgy érezzük, hogy vállalkozásként a mi felelősségünk is minden tőlünk telhetőt megtenni a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében és a kézfertőtlenítő termékek iránti rendkívüli igény kielégítése érdekében. Elmondhatjuk szerencsések vagyunk, hogy rendelkezésre állnak az erőforrások az ügy melletti elkötelezettséghez ”- mondta Jared Turner , a Young Living elnöke és vezérigazgatója . „Magánszemélyként és társaságként együtt vagyunk ebben, és mindannyiunknak meg kell tennünk a legtöbbet a terjedés megakadályozása érdekében.”

    A Young Living már több száz palack kézfertőtlenítőt juttatott el olyan szervezetek számára, mint a Salt Lake Education Foundation, a Salt Lake Police Department, a Davis megyei seriff iroda, a West Valley City tűzoltóság és más területileg fontos helyek. A társaság a belátható jövőben továbbra is hozzáférhetővé teszi ezen szervezetek számára a termékeit a COVID-19 miatti küzdelem ellen.

    „Nagyon lenyűgöznek azok a  cégek, akik hozzájárulnak a COVID-19 elleni küzdelemhez, mivel jelenleg ez a közösségünk egyik legnagyobb kihívása” – mondta James Yapias , a Sós-tó Oktatási Alapítvány ügyvezető igazgatója. „A kézi fertőtlenítőket arra használják, hogy az iskolában dolgozóknak segítséget nyújtsanak fertőtlenítésre, hogy az ételeket biztosítani tudják a rászoruló diákok és családok számára. Nagyon értékeljük a Young Living által nyújtott támogatást. ”

    Ezen adományokon túl a Young Living további segítséget nyújtott a közösségnek, beleértve több mint 200 ezer dollár adományt az étkeztetésre, az arcmaszkok készítésére a munkavállalók számára és élelmezési adományokat a helyi közösség csoportjai számára.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest