Robert T. Kiyosaki – Gazdag papa CASHFLOW – négyszöge – KALAUZ AZ ANYAGI FÜGGETLENSÉGHEZ

  Gazdag papa CASHFLOW-négyszöge felfedi a titkot: miért van az, hogy egyes emberek másoknál kevesebbet dolgoznak, mégis többet keresnek, kevesebb adót fizetnek, és képesek megtanulni, hogyan érjék el az anyagi függetlenséget.

  Feltetted-e már valaha is magadnak a következő kérdéseket:

  • Miért tudnak egyes befektetők sok pénzt keresni alacsony kockázat mellett, miközben mások épphogy csak egyenesben tudnak maradni?
  • Miért vándorol a legtöbb alkalmazott egyik munkahelyről a másikra, miközben egyesek otthagyják az állásukat, és saját üzleti birodalmat építenek?
  • Mit jelent az ipari korból az információ korába való átmenet magam és a családom számára?

  A CASHFLOW négyszög hozzád szól, ha készen állsz arra, hogy

  • búcsút ints a munkahelyi biztonságnak, és rátalálj saját utadra az anyagi függetlenség világában;
  • jelentős változásokat hozz az életedbe;
  • átvedd az irányítást saját pénzügyi jövőd felett.

  „Az emberek azért küszködnek anyagi gondokkal, mert éveket töltenek az iskolában – anélkül, hogy egyetlen szót is hallanának arról, miként kell a pénzzel bánni. Azt még megtanulják, hogyan dolgozzanak a pénzért… azt viszont már nem, hogyan dolgoztassák a pénzt saját előnyükre.” 
  – Robert Kiyosaki

  Robert Kiyosaki világszerte emberek tízmillióira volt hatással, és segített megváltoztatni pénzzel kapcsolatos gondolkodásmódjukat. Robert a hagyományos pénzügyi közfelfogással gyakran gyökeresen szemben álló tanításairól, egyenes beszédéről, olykor kihívó tiszteletlenségéről, valamint gondolatainak merészségéről vált közismertté. Úgy tekintenek rá az egész világon, mint a pénzügyi képzés elkötelezett, szenvedélyes szószólójára.

  Kellemes olvasást kívánok!
  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest