A Medical Marijuana leányvállalata, a Kannaway® bejelentette, hogy Japánban a cégtörténetének eddigi legjobb hónapja volt forgalom tekintetében 2020 júliusa.

“A kenderből származó kannabidiol (CBD) ázsiai piaca az elmúlt évben felrobbant, és a globális járvány ellenére ez a piac továbbra is új fogyasztókat ér el, akik szívesen fogyasztják a termékeket”.- mondta a Medical Marijuana, Inc. vezérigazgatója, Dr. Stuart Titus. “Büszkék vagyunk arra, hogy a CBD Japánba juttatásának az úttörői lehetünk, és várom, hogy a közeljövőben még számos pénzügyi és működési mérföldkövet érjünk el ebben az országban és további ázsiai országokban.”

Kína és Japán nagy lehetőséget jelent a Kannaway® számára, mivel a Prohibition Partners szerint együttesen ők képviselik Ázsia CBD-piacnak mintegy 90 százalékát. Az ázsiai CBD-piac az előrejelzések szerint 2024-re 5,8 milliárd dollár forgalmat fog elérni .

“Örülünk a növekedésünknek Japánban, és várjuk a piac továbbfejlesztését” – mondta a Kannaway® vezérigazgatója, Blake Schroeder.

Bővebben a Kannaway cégről IDE kattintva tájékozódhatsz: Kannaway 

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest