A MyDailyChoice mikronizált hatóanyagtartalommal rendelkező táplálék spray-k bővültek a Core Keto, PASSION és Beauty+ termékekkel, ezzel már 11 különböző spray közül válogathatnak a fogyasztók.

  Az egyedi gyártástechnológiának a napi spray-k minden eddiginél erőteljesebb hatást és célzottabb eredményeket nyújtanak. A Daily Spray-k könnyen használhatóak, egyenesen a szájnyálkahártyájáról szívódnak fel, ezért kiemelkedő hatékonysággal támogatják a testünket abban, amire szüksége van a nap folyamán. A természetes összetevőknek köszönhetően és a szigorú biztonsági előírások miatt, melyet folyamatsoan tesztel egy független harmadik fél, a Daily Spray-k zsebméretű módjai annak, hogy minden nap egészségesen és magabiztosan éljünk.

  Core Keto

  Amikor új étrenddel vagy intenzív edzéssel kihívás elé állítjuk a testünket,  a CORE KETO Daily Spray támogatni fog bennünket az egészséges étrend és a testmozgás kiegészítéseként, beleértve a Keto programot is. A CORE KETO segít fenntartani az egészséges energiaszintet, amely létfontosságú minden testsúlycsökkentő programhoz.

  A CORE KETO Daily Spray-t speciálisan β-hidroxi-butiráttal (BHB) állítják elő, amely egy természetes formában előforduló keton, amely szintetizálódik a májban és energiát szolgáltat, ha alacsony a glükózszint a szervezetben. Ezt a kulcsfontosságú összetevőt gyakran használják egészséges keto étrenddel és testedzési programmal együtt.

  A CORE KETO napi spray segíthet:

  • Az egészséges keto étrend támogatásában
  • Az egészséges energiaszint elősegítésében
  • Az aktív életmód támogatásában

  Beauty+

  Az egészség érzése az egészséges megjelenéssel, az egészséges megjelenés pedig a csodálatos bőrrel, hajjal és körmökkel kezdődik. Az erős, mikronizált biotin tartalmú BEAUTY+ spray segítségével ez könnyen hozzáadható a mindennapi wellness rutinunkhoz. A BEAUTY+ egy biotinban gazdag formula, amelyről kimutatták, hogy segít erősíteni a hajat és a körmöket.

  A BEAUTY+ napi spray segíthet:

  • Erősíti a hajat, a bőrt és a körmöket
  • Támogja az élénkebb és egészséges megjelenést
  • Az általános jó közérzet támogatása

  PASSION

  A PASSION az aminosavak erőteljes keverékét tartalmazza L-arginin-al, L-norvaline-el és niacinamid-al kombinálva, az egészséges véráramlás és a libidó támogatása érdekében. Az L-arginin HCL és az L-norvalin támogatja a nitrogén-oxid szintézist és az egészséges keringést, ami az egészséges libidó működés kulcsfontosságú eleme mind a férfiak, mind a nők körében.

  A PASSION napi spray segíthet:

  • Támogatja az egészséges libidót
  • Támogatja az egészséges véráramlást és a keringési funkciót
  • Támogatja a nitrogén-oxid szintet és a keringési funkciót

  A MyDailyChoice-ról bővebb információ IDE KATTINTVA érhető el.

  Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az említett termékek és információk nem alkalmasak diagnózis felállítására, kezelések és gyógymódok kidolgozására vagy betegségek megelőzésére.

   

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest