Az MLM figyelő szolgáltatásait azért hoztuk létre, hogy teljes körű támogogatást nyújtson és segítse azon üzletépítő barátainkat, akik szeretnének minél hatékonyabban dolgozni.

    Olyan marketing eszközöket adunk a számukra, ami kiegészíti a vállalkozásukat, ami a kezük alá dolgozik, hogy vezetőként a hálózat irányítására, a célok elérésere kelljen összpontosítani.

    Folyamatosan bővülő tudástár

    Minden út sokkal hosszabb, ha először tesszük meg, mint amikor már ismerjük. – Thomas Mann

    A társadalom, a vezetők, a tapasztaltak tudása hosszú idők alatt gyűlt össze és hosszú távon bizonyult igaznak, sikert hozónak, ami az adott terület kultúrájának a részévé válik. Az alapos megfigyelés, cselekvés és tapasztalat alapos döntéseket tud hozni. Ez a képesség a tudáson, bölcsességen alapszik, melyek nem feltétlenül kötődnek életkorhoz.

    Az “öregek” bölcsességét elérhetjük az általuk létrehozok könyvek, hang- és videóanyagok formájában. Tudástárunkkal az előttünk járó bölcsek gondolataiba, tanácsaiba és tapsztalataiba kapunk betekintést. Az elérhető anyagaink gyakorlatias tudást tartalmaznak, melyet azonnal betudunk építeni a hétköznapjainkba.

    Sehol máshol nem elérhető exkluzív videóanyagok érhetőek el a következő vezetőktől:

    • Tom ”Big Al” Schreiter
    • Dale Calvert
    • Don és Nancy Failla
    • Mark Davis
    • Robert Butwin
    • Robert Hollis
    • Todd Falcone
    • Burke Hedges

    IDE KATTINTVA tudod megnézni a Tudástárban lévő anyagainkat.

    Könyvek

    És még azt is gondolom, hogy az írás és az olvasás a meditáció legtartalmasabb formája. Még senki sem talált fel ennél is tartalmasabbat. Ha a világtörténelem legérdekesebb elméinek műveit olvassuk, nemcsak a saját elménkkel töprengünk, de az övékével is. És ez számomra maga a csoda. – Vonnegut

    Jelenleg 168 könyv érhető el shoppunkban, amit most -20% induló kedvezménnyel tudsz megvásárolni.

    Válogass kedve szerint IDE KATTINTVA a könyveink közül.

    Tárhely / Weboldal

    Manapság az értékesítők számára elengedhetetlen a tudatos online jelenlét, aminek az egyik sarok pontja a bizalomépítő weboldal. Ebben nyújtunk segítséget, akár magadnak szeretnél egyet készíteni, akár azt szeretnéd, hogy mi készítsük el neked.

    A részletek IDE KATTINTVA olvashatod.

    Megjelenés az oldalon

    Az MLMfigyelo.hu a magyarországi szakma legismertebb, mérvadó portálja, amely folyamatos friss tartalmakat hoz az olvasói számára.  Az oldal múltja és jelene miatt fontos referencia pont a hazai szakmában. Látogatóink a Network Marketing ipar érdeklődői és elkötelezettjei közül kerülnek ki. Az MLMfigyelo.hu lehetőséget biztosít a hálózatépítők számára, hogy megjelenjenek az oldalon.

    Erről bővebben IDE KATTINTVA tudsz tájékozódni.

    További szolgáltatásaink között találod a Tartalom Marketinget és a Tanácsadást.

    Bármilyen kérdés adódna vedd fel velünk a kapcsolatot az info [kukac] mlmfigyelo.hu e-mail címen vagy a FaceBook oldalunkon keresztül: MLM Figyelő a FaceBookon

    Legyen szép napod! 🙂

     

     

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest