Az MLM figyelő szolgáltatásait azért hoztuk létre, hogy teljes körű támogogatást nyújtson és segítse azon üzletépítő barátainkat, akik szeretnének minél hatékonyabban dolgozni.

Olyan marketing eszközöket adunk a számukra, ami kiegészíti a vállalkozásukat, ami a kezük alá dolgozik, hogy vezetőként a hálózat irányítására, a célok elérésere kelljen összpontosítani.

Folyamatosan bővülő tudástár

Minden út sokkal hosszabb, ha először tesszük meg, mint amikor már ismerjük. – Thomas Mann

A társadalom, a vezetők, a tapasztaltak tudása hosszú idők alatt gyűlt össze és hosszú távon bizonyult igaznak, sikert hozónak, ami az adott terület kultúrájának a részévé válik. Az alapos megfigyelés, cselekvés és tapasztalat alapos döntéseket tud hozni. Ez a képesség a tudáson, bölcsességen alapszik, melyek nem feltétlenül kötődnek életkorhoz.

Az “öregek” bölcsességét elérhetjük az általuk létrehozok könyvek, hang- és videóanyagok formájában. Tudástárunkkal az előttünk járó bölcsek gondolataiba, tanácsaiba és tapsztalataiba kapunk betekintést. Az elérhető anyagaink gyakorlatias tudást tartalmaznak, melyet azonnal betudunk építeni a hétköznapjainkba.

Sehol máshol nem elérhető exkluzív videóanyagok érhetőek el a következő vezetőktől:

  • Tom ”Big Al” Schreiter
  • Dale Calvert
  • Don és Nancy Failla
  • Mark Davis
  • Robert Butwin
  • Robert Hollis
  • Todd Falcone
  • Burke Hedges

IDE KATTINTVA tudod megnézni a Tudástárban lévő anyagainkat.

Könyvek

És még azt is gondolom, hogy az írás és az olvasás a meditáció legtartalmasabb formája. Még senki sem talált fel ennél is tartalmasabbat. Ha a világtörténelem legérdekesebb elméinek műveit olvassuk, nemcsak a saját elménkkel töprengünk, de az övékével is. És ez számomra maga a csoda. – Vonnegut

Jelenleg 168 könyv érhető el shoppunkban, amit most -20% induló kedvezménnyel tudsz megvásárolni.

Válogass kedve szerint IDE KATTINTVA a könyveink közül.

Tárhely / Weboldal

Manapság az értékesítők számára elengedhetetlen a tudatos online jelenlét, aminek az egyik sarok pontja a bizalomépítő weboldal. Ebben nyújtunk segítséget, akár magadnak szeretnél egyet készíteni, akár azt szeretnéd, hogy mi készítsük el neked.

A részletek IDE KATTINTVA olvashatod.

Megjelenés az oldalon

Az MLMfigyelo.hu a magyarországi szakma legismertebb, mérvadó portálja, amely folyamatos friss tartalmakat hoz az olvasói számára.  Az oldal múltja és jelene miatt fontos referencia pont a hazai szakmában. Látogatóink a Network Marketing ipar érdeklődői és elkötelezettjei közül kerülnek ki. Az MLMfigyelo.hu lehetőséget biztosít a hálózatépítők számára, hogy megjelenjenek az oldalon.

Erről bővebben IDE KATTINTVA tudsz tájékozódni.

További szolgáltatásaink között találod a Tartalom Marketinget és a Tanácsadást.

Bármilyen kérdés adódna vedd fel velünk a kapcsolatot az info [kukac] mlmfigyelo.hu e-mail címen vagy a FaceBook oldalunkon keresztül: MLM Figyelő a FaceBookon

Legyen szép napod! 🙂

 

 

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest