A doTERRA szeptemberben, októberben és novemberben kilenc American Cancer Society (ACS) esemény szponzora lesz a rák elleni küzdelem támogatásának részeként.

    „A rák elleni küzdelem minden amerikait érint, és tudjuk, hogy erősebbek vagyunk, ha együtt harcolunk” – mondta Ross Johnson, a vállalati kapcsolatok vezetője. „Büszkék vagyunk arra, hogy együttműködhetünk a doTERRA -val, egy olyan vállalattal, amelynek feladata az emberek megerősítése és a közösségek felemelése szerte a világon. Nagyra értékeljük, hogy sok olyan ügyben támogat, amelyek a rák felszámolására összpontosító nemzeti és közösségi kezdeményezéseink javát szolgálják. ”

    E támogatás részeként a vállalat 50 ezer dollár értékű pénzbeli és termékadományt ad az ACS támogatására.

    „Értékeljük az elköteleződést és nagyra becsüljük az Amerikai Rákellenes Társasággal kötött partnerségünket, hogy ezek a közösségi rendezvények létrejöhetnek a helyi szenvedélyes önkéntesekkel és közreműködőkkel, akik a betegségben szenvedő barátok és szomszédok támogatásán dolgoznak” – mondta Kirk Jowers, a doTERRA Észak -Amerika Elnöke. „Akár a pénzbeli, akár a termékadományoktól azt reméljük, hogy támogatásunk segít felemelni és megerősíteni azokat, akik továbbra is a túlélésért és a kutatásért harcolnak. Hozzájárulásunk a doTERRA több ezer alkalmazottjának és a doTERRA ügyfelek millióinak szeretetét és támogatását jelenti világszerte. ”

    A doTERRA folyamatos harcot folytat a rák ellen a Huntsman Cancer Institute finanszírozásával a salt lake city-i Center for Comprehensive Care and Women’s Cancers létrehozására, valamint a doTERRA Integráló Onkológiai Központ St. Elizabeth’s new Cancer Center befejezésére Ohio, Cincinnati közelében.

    A doTERRA-ról bővebben IDE KATTINTVA OLVASHATSZ.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest