Az MyDailyChoice megtartotta az 5. éves kongresszusát, amelyet október 21. és 23. között rendeztek az Las Vegas-ban MGM Grand szállodában, amin több ezer résztvevővő vett részt a helyszínen, és amit több mint 30 országba közvetítették 5 különböző nyelven.

    Miután 2 évig nem lehetett élő eseményt szervezni a világban zajló események miatt, a MyDailyChoice független partnerei nagy izgalommal várták az eseményt. Az Amerikába való beutazási nehézségek ellenére is több ezer ember előtt zajlott az esemény, amin bemutatták az új termékek és a jelen lévők azonnal ki is próbálhatták vagy megvásárolhatták azokat. Továbbá készpénzes ajándékok, világszínvonalú képzések és izgalmas céginformációk hangzottak el.

    A MyDailyChoice bemutatta a régóta nagyon várt új termékeket és márkákat, amelyek segítségével a partnerek izgalmas, új területeken terjeszkedhetnek.

    Bemutatásra került a BodyMelt, Cosmikology és a Mantra Spa termékcsalád.

    Body Melt

    A Body Melt egy átfogó testsúlykontroll program a kilók leadására, centiméterek csökkentésére, melynek hatására a szervezetünk méregtelenít, többlet energiával telítődik és így az általános kondíciónk javul.

    A Body Melt testsúlykontroll programot megrendelő fogyasztók a következőket kapják csomagjukban:

    • Detox termék a méregtelenítéshez, hogy elinduljanak az utazáson
    • Micro Bio kiegészítő, ami a teljes 30 nap alatt mikrotápanyagokkal táplál minket
    • Greens Superfood Blend kiegészítő, ami a teljes 30 nap alatt szuper zöldséggel táplál minket
    • Burn, ami segíti a zsírok lebontását
    • High Performance Energy Blend, ami elegendő energiát biztosít a 30 nap alatt
    • Plant-Based Protein Shake, ami növényi eredetű fehérjét biztosít az egész testsúlykontoroll alatt csokis vagy vaníliás ízben
    • Digitális testsúlykontroll munkafüzet
    • Hozzáférés a közösségi támogatói oldalakhoz
    • Digitális receptkártyák

    A termékek természetes összetevőket tartalmaznak. Glutén, szója, méreganyagmentesek és nem tartalmaznak kemikáliákat. A Body Melt testsúlykontroll program 2021. november elsejétől elérhető az Európában.

    Body Melt testsúlykontroll program

    Body Melt testsúlykontroll program

    Cosmikology és Mantra Spa

    A Cosmikology és Mantra Spa egy új kozmetikai márka, melynek termékei tiszták, tudatosak és méreganyagmentesek. A Cosmikology és a Mantra Spa megfelel az EU legszigorúbb szabványainak, mivel nem használja azt az 1300 káros összetevő egyikét sem, amire az EU figyelmeztet.  A Cosmikology és a Mantra Spa kozmetikumok megfelelnek a tiszta biztonsági, beszerzési, fenntarthatósági és átláthatósági szabványoknak.

    Cosmikology

    Cosmikology

    Mantra Spa

    Mantra Spa

    Európában 2021. november 4-től előrendelhetőek.

    „Szavakkal nem lehet leírni, milyen hihetetlen volt az MDC Awakening 2021 kongresszus itt Las Vegasban, az MGM Grand Hotelban. – mondja Josh Zwagil, vezérigazgató és alapító. – Néhány résztvevőnek ez volt az első rendezvénye. Másoknak pedig ez volt a 3. vagy 4. rendezvényük. Annyira elképesztő volt hallani az összes történetet arról, hogyan ismerkedtek meg az emberek az MDC-vel. Mindenki nagyon izgatottan és pozitívan nézett a jövőbe. Nagyon hálás vagyok, hogy ezt az időt mindenkivel megoszthattuk.”

    A MyDailyChoice-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest