Az MyDailyChoice megtartotta az 5. éves kongresszusát, amelyet október 21. és 23. között rendeztek az Las Vegas-ban MGM Grand szállodában, amin több ezer résztvevővő vett részt a helyszínen, és amit több mint 30 országba közvetítették 5 különböző nyelven.

  Miután 2 évig nem lehetett élő eseményt szervezni a világban zajló események miatt, a MyDailyChoice független partnerei nagy izgalommal várták az eseményt. Az Amerikába való beutazási nehézségek ellenére is több ezer ember előtt zajlott az esemény, amin bemutatták az új termékek és a jelen lévők azonnal ki is próbálhatták vagy megvásárolhatták azokat. Továbbá készpénzes ajándékok, világszínvonalú képzések és izgalmas céginformációk hangzottak el.

  A MyDailyChoice bemutatta a régóta nagyon várt új termékeket és márkákat, amelyek segítségével a partnerek izgalmas, új területeken terjeszkedhetnek.

  Bemutatásra került a BodyMelt, Cosmikology és a Mantra Spa termékcsalád.

  Body Melt

  A Body Melt egy átfogó testsúlykontroll program a kilók leadására, centiméterek csökkentésére, melynek hatására a szervezetünk méregtelenít, többlet energiával telítődik és így az általános kondíciónk javul.

  A Body Melt testsúlykontroll programot megrendelő fogyasztók a következőket kapják csomagjukban:

  • Detox termék a méregtelenítéshez, hogy elinduljanak az utazáson
  • Micro Bio kiegészítő, ami a teljes 30 nap alatt mikrotápanyagokkal táplál minket
  • Greens Superfood Blend kiegészítő, ami a teljes 30 nap alatt szuper zöldséggel táplál minket
  • Burn, ami segíti a zsírok lebontását
  • High Performance Energy Blend, ami elegendő energiát biztosít a 30 nap alatt
  • Plant-Based Protein Shake, ami növényi eredetű fehérjét biztosít az egész testsúlykontoroll alatt csokis vagy vaníliás ízben
  • Digitális testsúlykontroll munkafüzet
  • Hozzáférés a közösségi támogatói oldalakhoz
  • Digitális receptkártyák

  A termékek természetes összetevőket tartalmaznak. Glutén, szója, méreganyagmentesek és nem tartalmaznak kemikáliákat. A Body Melt testsúlykontroll program 2021. november elsejétől elérhető az Európában.

  Body Melt testsúlykontroll program

  Body Melt testsúlykontroll program

  Cosmikology és Mantra Spa

  A Cosmikology és Mantra Spa egy új kozmetikai márka, melynek termékei tiszták, tudatosak és méreganyagmentesek. A Cosmikology és a Mantra Spa megfelel az EU legszigorúbb szabványainak, mivel nem használja azt az 1300 káros összetevő egyikét sem, amire az EU figyelmeztet.  A Cosmikology és a Mantra Spa kozmetikumok megfelelnek a tiszta biztonsági, beszerzési, fenntarthatósági és átláthatósági szabványoknak.

  Cosmikology

  Cosmikology

  Mantra Spa

  Mantra Spa

  Európában 2021. november 4-től előrendelhetőek.

  „Szavakkal nem lehet leírni, milyen hihetetlen volt az MDC Awakening 2021 kongresszus itt Las Vegasban, az MGM Grand Hotelban. – mondja Josh Zwagil, vezérigazgató és alapító. – Néhány résztvevőnek ez volt az első rendezvénye. Másoknak pedig ez volt a 3. vagy 4. rendezvényük. Annyira elképesztő volt hallani az összes történetet arról, hogyan ismerkedtek meg az emberek az MDC-vel. Mindenki nagyon izgatottan és pozitívan nézett a jövőbe. Nagyon hálás vagyok, hogy ezt az időt mindenkivel megoszthattuk.”

  A MyDailyChoice-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest