A Sunrider International közleményében beszélt a 2022-es jövőképéről, és azt a célt tűzte ki, hogy „továbbvigye és bővítse a Sunrider örökségét”.

    A cég idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját , és Dr. Tei Fu Chen, a Sunrider International alapítója úgy jellemezte az alkalmat, mint egy pillanatot, amikor büszkék lehetnek az eddig elért eredményekre és a vállalat jövőképére is.

    „Az évfordulók az ünneplés ideje” – mondta Dr. Chen. „Lehetőséget kínálnak arra is, hogy elgondolkodjunk a múltunkon, és előre tekintsünk a jövőbe. A Sunrider 2022-ben hivatalosan is betöltötte a 40. életévét, és biztosan van mit ünnepelnünk.”

    Ennek a 2022-es jövőképnek a kulcseleme a vállalat új, 71 hektáros gyártó- és kutatás-fejlesztési létesítménye a texasi Midlothianban.

    „Jelenleg sokkal többet gondolok a Sunrider jövőjére, mint a múltjára” – mondta Sunny Beutler, a Sunrider vezérigazgatója „Úgy gondolom, hogy a következő 10 évben gyorsabban fogunk növekedni, mint valaha. Az elkövetkező években a Sunridernek lehetősége nyílik még több emberhez és közösséghez eljutni szerte a világon. Ez a digitális kor olyan sok ajtót nyitott meg – amivel egykori álmokat valósított meg mostanra.”

    A Sunriderről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest