A doTERRA elkötelezett Hawaii természeti erőforrásainak megvédésében, mióta elkezdte a szantálfa illóolajait a környékről beszerezni.

    Az olajokat fenntartható módon csak elhalt vagy haldokló fákból nyerik, és a vállalat a Hawaii Állami Erdészeti és Vadvédelmi Osztályával együttműködve kezelési tervet dolgozott ki az egészséges őshonos erdő helyreállítására, valamint egy faiskola létrehozására, amely hozzájárul Hawaii legnagyobb újraerdősítési kezdeményezéséhez.

    Ezen erőfeszítések elismeréseként a doTERRA-t a 2021-es SEAL Environmental Initiatives Award díjával tüntették ki a Hawaii szigetén található Kealakekua Mountain Reserve (KMR) erdőfelújítási munkáiért.

    „Amikor a doTERRA beszerzési partnerségeket keres szerte a világon, szándékosan olyan helyszíneket választunk, ahol a legjobb minőségű illóolajokat állíthatjuk elő, miközben a Co-Impact Sourcing révén javítjuk a közösség egyéni, társadalmi, gazdasági és környezeti jólétét” – mondta Greg Hendrickson, a Hawaii Kealakekua Mountain Reserve vezérigazgatója. „A doTERRA felismerte, hogy az ‘Iliahi (Hawaii szantálfa) elõállításához elõször is el kell kötelezni magunkat a korábban ezen a földön létező természetes élőhely helyreállítása mellett, és ezt oly módon kell megtenni, hogy tiszteletben tartsuk a Hawaii-szigetek figyelemre méltó befogadó kultúráját. Partnereinkkel együtt megkezdtük Hawaii állam legnagyobb újraerdősítési tevékenységét, amely elősegíti, hogy az Iliahi és más őshonos Hawaii-on lévő fajok ismét boldoguljanak itt.

    A doTERRA-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

     

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest