Az LR Global Holding GmbH, az LR Health & Beauty anyavállalata éves szinten 4%-os növekedést ért el 2021-ben, így a csoport teljes árbevétele 296,2 millió euróra nőtt.

    „2021-ben sikeresen folytattuk pozitív üzleti fejlődésünket, és a kihívásokkal teli piaci körülmények ellenére új rekordértékesítést értünk el” – mondta Dr. Andreas Laabs, az LR Global Holding GmbH pénzügyi igazgatója és ügyvezető igazgatója. „A készleteink korai feltöltésének köszönhetően az utolsó negyedévben a megszokott módon tudtuk kielégíteni a termékeink iránti keresletet. A karácsonyi üzlet összességében nagyon jó volt, és jótékonysági kötelezettségünk részeként több mint 105 000 eurót gyűjtöttünk az LR Global Kids Fund számára. Ennek ellenére 2022 elején továbbra is feszült helyzetet látunk a globális beszerzési piacon, valamint a nyersanyag- és energiaköltségek emelkedésének tendenciáját. A szigorú költség- és erőforrás-gazdálkodás során arra fogjuk összpontosítani a figyelmünket, hogy az LR-csoportot a lehető legjobb módon manőverezzük át ezeken a nehéz vizeken.”

    Az LR Group 2021-ben kezdte meg az ázsiai piacra való bejutást Dél-Korea megnyitásával, valamint új illatkeverékekkel és új fitneszmárkával bővítette termékkategóriáit.

    „A tárgyévben további előrelépést tettünk az LR Csoport jövőbeni növekedését szolgáló struktúrák kialakításában és tőkepiaci képességünk megerősítésében” – mondta Dr. Laabs.

    Az LR Health & Beauty-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest