A doTERRA bejelentette, hogy bővíti globális jelenlétét és megnyitja Indiát a forgalmazók előtt. Ez a régió mostantól a doTERRA elosztó központja lesz egész Dél-Ázsiában. 

  „Sok illóolajunk Indiából, Ázsiából, a csendes-óceáni térségből, a Közel-Keletről és Afrikából származik, így az indiai jelenlét stratégiai jelentőséggel bír a doTERRA globális növekedése szempontjából” – mondta Corey Lindley, a doTERRA vezérigazgatója. „Nagyon örülünk annak is, hogy illóolajaink most könnyebben hozzáférhetők a régióban. Ez a doTERRA küldetésének alapja, hogy megossza a világgal az illóolajok életre gyakorolt előnyeit.”   

  Manoj Shirodkar, egy iparági veterán, több mint 25 éves üzletviteli tapasztalattal, irányítja a doTERRA indiai jelenlétét.   

  „Büszkék vagyunk arra, hogy bővíthetjük jelenlétünket Indiában” – mondta Greg Cook, a doTERRA alapító igazgatója. „India jelentős lehetőséget kínál Wellness-tanácsadóinknak, valamint az indiai 1,4 milliárd ember számára, mivel új és magasabb minőségi színvonalat hozunk a piacra.”

  A doTERRA-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest