Az Amway elkötelezte magát egy második körös befektetés mellett a Holzapfel Effective Microbes (HEM) társaságba, amely a mikrobiom diszfunkciójával kapcsolatos, gyógyíthatatlan betegségben szenvedőket támogatja.  

  A HEM személyre szabott gyógyszerészeti, metaanalitikai szűrést (PMAS) használ annak meghatározására, hogy a bélmikrobióta hogyan használható fel az emberi egészségre és jólétre. Ez a beruházás annak a partnerségnek a folytatása, amely 2020-ban kezdődött, hogy személyre szabott probiotikumokat fejlesszenek ki azzal a céllal, hogy a bélrendszer egészségéből fakadó egészségügyi előnyökön keresztül támogassák az egszséget. 

  „Az Amway elkötelezett amellett, hogy növelje a táplálkozástudományba, technológiába és innovációba irányuló befektetéseit, ezzel megoldásokat kínálhasson az Amway üzleti partnereknek (ABO-k) és fogyasztóknak.” – mondta Asha Gupta, az Amway Ázsia regionális elnöke és vezetője, stratégiai és vállalatfejlesztési igazgatója. „A HEM-mel való együttműködés lehetővé teszi, hogy az ABO-k az élen járjanak az innovatív és személyre szabott probiotikum-kiegészítők kínálatában az ügyfelek igényeinek a kielégítésére.” 

  Az Amway kijelentette, hogy aktívan folytat együttműködést további startupokkal ezen a területen, és kezdetben Dél-Koreában, az Egyesült Államokban, Kínában, Thaiföldön és Indonéziában fog összpontosítani a partnerekre.

  Az Amwayről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz. 

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest