Az OmegaPro partnerei november 7-én kezdték el jelenteni, hogy a fiókjuk nem működik, valamint a pénzfelvételeket letiltották és azóta sem lehet kiutalni a cégből.

    A partnerek továbbra sem tudnak belépni az OmegaPro webhelyének forex részébe, mert szerverkarbantartási üzenetről értesülnek. A benyújtott visszavonási kérelmek függőben maradnak és nem fizetik ki őket most már három hete.

    Jelenleg úgy tűnik, hogy sok OmegaPro partner be sem tud jelentkezni a weboldalra.

    Az OmegaPro nemrégiben bejelentett, hogy a meglévő befektetési szerződések lejárati idejét egyoldalúan és visszamenőlegesen 16 hónapról 24 hónapra növeli. Ez azt mutathatja, hogy egyre kevesebb befizetője van a rendszernek, mint amit a kifizetési oldalon tudna teljesíteni a cég.

    A bejelentkezési problémák és a letiltott pénzkivonások kezelése helyett az OmegaPro Eric Worre közelgő Virtual Go Pro konferenciáját népszerűsíti.

    Nekem Eric Worre személye mostanában kezd hiteltelenné válni, mert az elmúlt időszakban több olyan cég stratégiai vagy képzési vezetője lett, melyek már bedőltek és nincsenek a piacon.

    Felmerül bennem a kérdés, hogy Eric Worre-nak miért van erre szüksége, miért kezdi leépíteni a hitelességét?

    Az OmegaPro ellen az elmúlt időszakban hatósági figyelmeztetést adott ki Franciaország, Belgium, a Kongói Köztársaság, Spanyolország, Mauritius, Argentína, Kolumbia, Peru, Chile és Nicaragua.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest