A LACORE, ami piacvezető a közösségi értékesítés és marketing területén örömmel jelenti be, hogy 100%-os tulajdonosa lesz a Jeunesse Globalnak.

    A LACORE affiliate válllalat a Jeunesse Global felvásálása révén piacvezető bőrápoló és wellness termékekkel bővíti a termékcsaládját ezzel megerősítve pozícióját a nemzetközi egészség- és szépségápolási piacon. A LACORE segítséget nyújt a Jeunesse-nek egy páratlan infrastruktúra létrehozásában, amely támogatja a kiterjedt forgalmazói hálózatát 8 régióban, 30 irodában és a világ 124 országában.

    A LACORE vezérigazgatója Terry LaCore független forgalmazóként kezdte pályafutását az értékesítésben. Terry soha nem feledkezett meg arról, hogy mi kell a megbízható forgalmazókból és vásárlókból álló szervezet felépítéséhez, ezért több mint 25 éves szakértelmét egy globális rendszer kialakításában kamatoztatta. Termék- és technológiainnovátorként világszerte olyan támogató szolgáltatásokat fejlesztett ki, amelyek egyedülállóan alkalmasak a közösségi értékesítési ágazat támogatására.

    „Izgatottan üdvözöljük a Jeunesse Global csapatát a LACORE családban, és alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk, hogy továbbra is kiváló minőségű termékeket és innovatív megoldásokat szállíthassunk ügyfeleinknek” – mondta Terry LaCore.

    Terry LaCore azonnal vezérigazgatónak nevezte ki Jason Bornét. A Borné több mint 18 éves kapcsolatot ápol a LACORE vállalattal, és több mint 30 éves hálózati tapasztalattal rendelkezik a vezetők fejlesztésére, az értékesítésre és a képzésre összpontosítva. A Borné egy újonnan alakult Disztribútori Tanácsadó Csoporttal és az értékesítési vezetőkkel fog együtt dolgozni a Jeunesse bevételeinek növelésén, valamint az ügyfelek és a forgalmazói tapasztalatok minőségének növelése érdekében.

    „Izgatott vagyok a lehetőség miatt, hogy részese lehetek Terry LaCore és csapatának víziójának, hogy a Jeunesse Globalt alázatos vezetés mellett egy új szintre emeljék, ami egy mindenki számára előnyös forgalmazók által irányított üzlet, hogy kiszolgálja az ügyfeleket szerte a világon” – mondta Jason Borné.

    A LACORE másik igazgatót is kinevezett a Jeunesse élére. Demont Rainge több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az operatív irányítás és a globális ellátási lánc területén. Rengeteg tudást és tapasztalatot hoz magával a stratégiai tervezés, a gyártás, valamint az ellátási lánc minden más vonatkozása terén, és bizonyítottan segítségére lesz a cégnek a növekedés és a hatékonyság emelésében világszerte.

    A LACORE képviselőket is delegál a Jeunesse igazgatótanácsába, köztük Terry LaCore bizalmas tanácsadóját Jenifer Grace-t. Jenifer Grace 2008-ban Terryvel együttműködve, majd 2010-ben teljes munkaidőben csatlakozott a LACORE™ jogi és működési osztályához. Szívesen tanulja meg az egyes vállalkozások új nézeteit, valamint a jog minden egyes területét, amely a működéséssel és védelmmel kapcsolatos. Grace gyakorlatias és pozitív megközelítést hoz a problémamegoldásba.

    A Jeunesse cégről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest