Az LR Global Holding, az LR Health & Beauty anyavállalata  5%-os árbevétel növekedést ért el 2023 első negyedévében. Ez a pozitív növekedési pálya a vállalat stratégiai átrendeződésének eredménye, ami 2022 nyarán kezdődött el.

    Ezzel az új lendülettel a cég bejelentette, hogy az idei év harmadik negyedévében a tervek szerint megynitja a brit piacot. Az LR Global már 28 országban van jelen, és arra számít, hogy Angliában, Walesben, Skóciában és Észak-Írországban kedvező piaci növekedési lehetőségeket jelent a terjeszkedés, hiszen a négy ország mintegy 70 milliós lakossal rendelkezik.

    „Örülünk, hogy partnereinket célzó karrirer támogatásunk kifizetődik, és hogy az LR 2023 első negyedévében ismét növekedési pályára van” – mondta Dr. Andreas Laabs, az LR Health & Beauty SE vezérigazgatója. . „Ez lendületet ad ahhoz, hogy új piacokon terjeszkedjünk. Az Egyesült Királyság piacra lépésével megtesszük a következő lépést a vonzó, növekvő piac megnyitása felé az LR számára. Tekintettel a kiváló piaci feltételekre és a vállalkozói kultúrára, nagy lehetőségeket látunk az Egyesült Királyságban egészségügyi és testápolási termékeink forgalmazásában. Ugyanakkor az Egyesült Királyság piacra lépése lehetővé teszi partnereink számára, hogy sikeresen fejlesszék karrierjüket. Erős partnerközösségünk, valamint kiváló minőségű, „Made in Germany” termékeink hátterében biztosak vagyunk abban, hogy az LR itt is nagyon jól fog szerepelni.”

    Az LR Groupról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

     

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest