A Magyarországon Keto termékeiről ismert Prüvit előzetes értesítés nélkül felfüggesztette a Michael Rutherford TOP forgalmazójának a jutalékát, aki ezek után beperelte a céget.

    Michael Rutherford több mint 8 éve a Prüvit forgalmazója és kb 60 ezer és 80 ezer dollár a havi jutaléka a felépített üzlet után. Azt állítja, hogy figyelmeztetés vagy előzetes értesítés nélkül a Prüvit 2023 áprilisá 13-án leállította a kifizetését. A Prüvit jelenleg 181 393 dollárral tartozik neki és a kifizetetlen összeg folyamatosan növekszik. Az összeg és a kártérítés behajtása érdekében, szerződésszegés miatt a május 17-én polgári pert indított Pruvit ellen Texasban.

    Rutherford a benyújtott anyagban azt állítja, hogy:

    A Pruvitnak nem volt jogalapja a megbízásainak felfüggesztésére a céges Irányelvek és Eljárások értelmében. Jogi tanácsadója május 9-én felvette a kapcsolatot a Prüvittel, hogy a döntés „jogalapját” kiderítsék, de nem jártak sikerrel.

    Az információk alapján Brian Underwood a Prüvit vezérigazgatója és igazgatósági tagja kezdeményezte a felfüggesztést, mert próbálja rákényszeríteni Michael Rutherford-ot, hogy írjon alá egy olyan megállapodást, amiben vállalja a jutalékainak 50%-al való csökkentését.

    Az a tény, hogy a Prüvit nem fizeti a vezetőit kétségtelenül furcsa, de ebből az következik, hogy anyagilag rossz helyzetben lehet a cég.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest