Bokrossy Zoltán és Bokrossy Zsuzsanna Blue Diamond vezetők a doTERRA cégnél

    Ha valakikre igaz, hogy az MLM világában nem az számít, hogy honnan érkezel és van-e hálózatépítő múltad, hanem mennyit vagy hajlandó megtenni, dolgozni azért, hogy elérd a céljaidat, akkor a Bokrossy házaspár a legjobb példa erre. Soha semmi közük nem volt az MLM-hez, soha korábban nem építettek üzletet, iskolát vezettek és természetes gyógymódokkal foglalkoztak. 2017-ben talált rájuk a doTERRA.

    Hogy kezdődött ez a nagy kaland az életetekben?

    Több mint huszonöt éve foglalkozunk gyógyítással, komplementer medicina oktatásával. Vezettük a Természetes Gyógymódok Egyetemét, többszáz hallgatónk volt, és soha egyetlen cégnek nem köteleződtünk el. Mindig használtunk illóolajokat is rendelőinkben és a családunkban, de amikor a doTERRA esszenciákkal találkoztunk sokként ért minket az a minőségi különbség, ami az egyéb illóolajok és a doTERRA esszenciák között van.

    Az első percekben beleszerettünk ezekbe az illóolajokba. Mindennapjaink részévé váltak, használatuk az egész családban. Kezdetben itt sem az üzletben gondolkodtunk, hanem egyszerűen nem bírtuk nem megmutatni a környezetünknek. Bárhova mentünk, pár percen belül már az olajok voltak a téma, azokról meséltünk, mert tudtuk, mennyire sokoldalúan segíthetünk velük a családoknak. Rövid időn belül már nagyon sok emberrel megismertettük a doTERRA-t, megosztottuk a tapasztalatainkat, és rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. Elképesztő változások történtek körülöttünk.

    Minek köszönhető szerintetek az aránylag gyors sikeretek?

    Szerintünk az eddig elért sikereinket doTERRA magyarországi és közép-európai alapító tagként, Blue Diamondként annak köszönhetjük, hogy nem csak üzletként, hanem egy új, természetes megoldásként tekintettünk a cég termékeire, amire minden embernek szüksége van élete bármely szakaszában. Ami az életünk, hivatásunk az a hobbink is lett.  Az egészséghez, a boldogsághoz az anyagi biztonság is hozzátartozik, amit itt elértünk és másoknak is megtaníthatjuk, hogy ezt miként lehet megvalósítani. Évek óta azon dolgozunk, hogyan juttathatjuk el minél több családhoz ezeket a csodálatos esszenciákat, mert ezzel egy boldog, szabad, nyugodt életet élhetnek. A CPTG tanúsított terápiás minőségű olajok az emberek életének minden területén használhatók. Egészségmegőrzés, gyógyulás, anyagi biztonság. A doTERRA olyan széleskörű lehetőséget kínál egy egészséges és természetes, emberhez méltó élet kialakításához, amelyet muszáj továbbadnunk. Ezért döntöttünk úgy, hogy az iskolánk helyett most már így tanítjuk az embereket. Sokkal több életet változtathatunk meg, tehetünk jobbá cseppről cseppre.

    Mit tanított nektek az elmúlt 6 év?

    Bokrossy Zoltán: Nagyon sokat tanultunk az emberekről, hogy mi az igazi segítség.  Mit jelent az anyagi biztonság és milyen megélni a sikert. Milyen az, amikor ennek mások is őszintén örülnek, és valóban támogatnak bennünket. A szeretet, a kölcsönös tisztelet teszi a doTERRA-t olyan céggé, amellyel jó együtt létezni. Az, hogy a legfontosabb motivációd és egyben feladatod az, hogy másoknak segíts, különleges élmény, amelyre nap, mint nap rácsodálkozunk mindketten.

    Bokrossy Zsuzsi: Én leginkább az önismeretet emelném ki. Az elmúlt években folyamatos volt a változás bennünk. Ennek fontos része volt a hála, hogy ránk talált a doTERRA. Megértettük, hogy az a feladatunk, hogy másokat emeljünk, ám eközben nekünk is fejlődnünk kell. Innen visszatekintve hosszú utat tettünk meg, ahol megvalósítottuk egy olyan életet, ahol azzal foglalkozunk, amit szeretünk, és mások javát szolgáljuk vele. Valahol minden ember egy szabad, egészséges életre vágyik, mi pedig segíthetünk ezt megteremteni nekik. Ez hatalmas felelősség is, amit mi boldogan vállalunk, mert pontosan tudjuk, hogy őszintén jót akarunk az embereknek éppen úgy, mint a doTERRA.

    Elérhetőségek:
    Facebook
    Instagram

    A dōTERRA MLM figyelős céges adatlapját IDE KATTINTVA találod.

    A riportot készítette: Fülöp Bea

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest