A MyDailyChoice piacterének elindítása után folyamatosan jelenti be az új márkapartnereit.

    Az újonan induló piactér olyan akár egy nagy webáruház, ami egyedülálló vásárlási élményt kínál a forgalmazóknak és az ügyfelek számára egyaránt. A folyamatosan bővülő termékkínálatnak köszönhetően mindenki megtalálhatja magának azt a terméket, ami érdekes a számára. Az új üzleti model az affiliate marketing kiemelkedő formája.

    Yolanda Halston NV sminkmárka

    A szépség- és wellnessipart forradalmasító Yolanda Halston bejelentette, hogy elismert sminkmárkája, az NV egyesíti erőit a MyDailyChoice-szal és annak piacterével. Ennek a partnerségnek a célja, hogy a szépség és a jólét keverékét hozza létre, ezzel egyedülálló élményt kínálva ügyfeleinek, amely képessé teszi őket arra, hogy a legjobban nézzenek ki és érezzék magukat.
    A MyDailyChoice Marketplace-hez csatlakozva Yolanda Halston új fejezetbe lép, amely új magasságokba emeli márkájának kínálatát.

    O’Snap

    Az O’Snap Active Lifestyle egy egészségügyi és wellness márka, amely innovatív vitamincsomagokat kínál gyors és kényelmes csomagolásban. A termékek tápanyagokkal és élvonalbeli összetevőkkel rendelkeznek. Kicsi, de erőteljes csomagok számtalan egészségügyi előnnyel járnak.
    Az egészséges sejtműködés támogatásától a természetes energia növelésig az O’Snap termékek segítenek az egészségtudatos egyéneknek a vitalitás új szintjét elérni.
    Az O’Snap klinikailag bizonyított összetevői közé tartozik a PharmaGaba, az AC-11 és a NeuroFactor. Az OSNAP egy öregedésgátló, súlycsökkentő termékcsaládot is kínál az aktív életmódhoz. Nagyszerű ízű kiegészítő italok, ami vegán, cukormentes és kollagénban gazdag.

    Lean Java Bean

    A Lean Java Bean egy ízletes, 100%-ban GMO-mentes, ketobarát kávé, amely támogatja a testsúlycsökkentést és csökkenti az étvágyat. Klinikailag tesztelt összetevőivel, gazdag olasz ízével és az instant csomagolás kényelmével a Lean Java Bean nagyszerű választás az egészséges életmód és fitnesz céljainak támogatására.

    Daily Healtht

    A 100 Daily egy egészségital, amely 13 esszenciális vitamint, 9 ásványi anyagot és 5 immunerősítő összetevőt tartalmaz!
    Fogyasztása gyors és kényelmes, amivel időt és pénzt takarít meg, mivel nincs szükség más étrend-kiegészítő vásárlására a napi ajánlott tápanyagérték beviteléhez.

    Plant Advent Tea

    A Plant Advent prémium, növényi alapú wellness termékek sorát kínálja, kényelmes és ízletes formában. Minden terméket gondosan úgy terveztek, hogy kihasználja a tápanyagban gazdag gyógynövények és fűszerek erejét, amelyek sejtszinten táplálják a szervezetet, és támogatják az általános egészséget és jólétet.
    A Plant Advent teák küldetése, hogy segítsen másoknak gondoskodni az egészségükről azáltal, hogy olyan növényi alapú termékeket építenek be a napi rutinjukba, amelyek természetes energialöketet biztosítanak, támogatják az egészséges immunműködést, a kognitív funkciókat és a pihentető alvást minden éjszaka.

    FLABuLESS Enterprises

    A FLABuLESS Enterprises új perspektívát hoz a wellness világába, sokféle termékpalettával, amelyet arra terveztek, hogy elősegítse az egészségesebb és élénkebb élet felé vezető utat .
    A FLABuLESS számos wellness-terméket kínál a testsúlycsökkentés támogatására, a cellulit megjelenésének csökkentésére és a fiatalos megjelenés elősegítésére.

    TYFNI Beauty

    A TYFNI Beauty egy olyan vállalat, amely 2007 óta egy magasabb szépségipar szabványát állított fel. Innovatív termékeik kifejezik a megkülönböztetés iránti elkötelezettségüket.

    New Day Botanic

    A New Day Botanics egy wellness márka, amely a Morinda Citrifolia (noni) hialuronsavval (HA) kombinált rendkívüli egészségügyi előnyein alapul.
    A MORINDApure™ elsődleges hatóanyaga a noni, egy trópusi gyümölcs, ami több száz éves múltra teiknt vissza a népigyógyászatban. A MORINDApure™ fejlesztői a noni és a hialuronsav szabadalmaztatott keverékét használták fel, hogy olyan terméket hozzanak létre, amely nem kerül több száz dollárba, ugyanakkor ugyanazt az előnyök sokaságát nyújtja, amelyekről a noni és a hialuronsav ismert.

    Mission Meats

    A Mission Meats húsfalatkái hatással vannak a világra, hiszen a nyereség 1%-át a jóléti szervezeteknek adák. Amikor Mission Meats termékeket vásárol nem csak egy finom, egészséges, füvet legelő marhából készült falatkát kap, de minden vásárlással egy kicsit jobb hellyé tesszük a világot.
    Ezek a snackek küzdenek az erdőirtás ellen Haitin a BonZeb segítségével, valamint segítenek a Perspectives Minnesotában megváltoztatni a hajléktalan anyák és gyermekeik életét.

    UVé Beauty

    Az UVé Beauty professzionális sminkeszközei, amelyek akár 99%-ban baktériummentesek, segítik a bőr tisztább megőrzését, ami segít a korai öregedés megelőzésében.
    A legfejlettebb technológiákat és tervezést alkalmazó eszközeink páratlan alkalmazást és keverést biztosítanak, miközben mentesek a nem kívánt mikrobáktól, így bőre tisztább, egészségesebb és simább lesz.

    Egyes termékek még nem elérhetőek az Európai Unióban. Bevezetésük folyamatosan történik.

    A MyDailyChoiceról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest