A Lance Green problémái pár héttel ezelőtt kezdődtek, amikor a jutalékkifizetések el kezdtek késni. A csúcspont az volt, amikor az LGreen webhelye a offline állapotba került.

    A befektetőknek szóló weboldal-frissítésben az LGreen bejelentette, hogy „felfüggesztik a pénzügyi tranzakciókat”.

    A panamai esemény óta (pontosan 6 hete) több kihívással is szembesültünk.

    Ebben az időszakban nagyon nagy mennyiségű egyenleg került kivonásra, a csomagok hibás aktiválása, a számlák tökéletes bináris pozíciókba elhelyezése miatt nagy összegek kerültek visszahívásra BTC-ben.

    Ezért úgy döntöttünk, hogy felfüggesztjük a pénzügyi tranzakciókat, azonosítjuk és megbüntetjük az ilyen felhasználókat, amíg a probléma meg nem oldódik.

    Mindenkit folyamatosan tájékoztatni fogunk.

    A közlemény időpontjában az LGreen weboldala elérhetetlen.

    Az LGreen Lance Cerato Group néven indult 2020-ban. A Ponzi-sémát Anderson Salgado sorozatos pilótajátékos, csaló indította el Brazíliából. A Lance Cerato Group a problémás LCE shitcoin köré épült, majd 2021 végén összeomlott, és több újraindítás történt utána, hogy 2023 elején LGreen néven fusson tovább.

    2023 decemberében a LikeWeb nyomkövetése szerint az LGreen webhelyére irányuló legnagyobb forgalom a következő országokból volt: Egyesült Királyság (26%), Írország (14%), Egyesült Államok (14%), Franciaország (8%) és Izrael (8%).

    Az LGreen befektetők teljes száma és az általuk együttesen veszített összeg továbbra sem ismert.

    Forrás: behindmlm.com

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest