Rolf Sorg, a PM-International vezérigazgatója bejelentette, hogy a cég bevétele elérte a 3 milliárd dolláros mérföldkövet.

    A bejelentés a németországi céges ünnepségen történt, amin több mint 15 000 ember vett részt, és több mint 250 000-en nézték az interneten. Ezzel az új bevételi mérföldkővel már három évtizedes növekedéssel rendelkeznek.

    „A következő cél már kitűzve, és mi „Go Five”-ként hivatkozunk rá” – mondta Rolf Sorg. „Arra koncentrálunk, hogy elérjük az 5 milliárd dolláros értékesítést, és [felkapaszkodjunk] az ötödik helyre a DSN Global 100 rangsorban.”

    A cég bevételei folyamatosan nőttek, a 2016-os 460 millió dollárról 2019-re már 1,1 milliárd dollárt értek el. A vállalat úgy véli, hogy technológiai fejlesztései, beleértve a FitLine App-ot és az azonnali fizetési rendszert, további hatékonyságot és nyereségességet fognak eredményezni a következő évben.

    „Az erős kiegészítő jövedelemtől a teljes munkaidős állásig mindent biztosítani tudunk” – mondta Gordon Hester, PM-International Americas CSO. „Az egyetlen tényező te vagy. Te döntöd el, mennyi időt és energiát vagy hajlandó saját vállalkozásodba fektetni, ez a közvetlen értékesítés szépsége.”

    A PM-Internationalről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest