AMIT A HLBS-RŐL TUDNI ÉRDEMES
  Ősi tudományok után kutatunk és keressük azok modern felhasználási lehetőségeit. A népi gyógyászatból ismert és régi hagyományokra visszatekintő megoldásokat technikailag fejlett, ezernyi lehetőséget kínáló, felgyorsult világunk számára kényelmes, élvezhető formába öltjük és kínáljuk fogyasztói közösségünk számára. Fontosnak tartjuk, hogy az emberek életminőségét nemcsak termékeink használatával javítsuk, hanem pénzügyi és személyes fejlődésüknek is lehetőséget biztosítsunk.

  KUTATÁS-FEJLESZTÉS
  Kiválóságra törekszünk, lételemünk a teremtés, a fejlesztés és a kutatás.

  Minden területen a legjobb szakembereket keressük, alkalmazzuk és nyitottak vagyunk a folyamatos fejlődésre. Készen állunk felelősséggel gondoskodni, támogató környezetet biztosítani és képesek vagyunk arra, hogy minden részletében egyedi, valóban egyedülálló rendszert működtessünk, amelyre a stabilitás, kiszámíthatóság, tervezhetőség, az emberi értékeket szem előtt tartó, folyamatos fejlődés jellemző.

  TERMÉKEK
  A HLBS Network egész működésével, termékei fejlesztésével folyamatosan arra törekszik, hogy kizárólag a legjobb minőségű, egyben tradicionális értékeket képviselje. Napról-napra azon dolgozunk, hogy kiváló, minőségi alapanyagokat tartalmazó táplálék kiegészítőket és kozmetikumokat tudjuk forgalmazni.

  Termékeink között megtalálható az az egyedülálló, egészséges csokoládé, amely összetevői miatt akár fogyókúrázók legkedveltebb segítője is lehet. Kozmetikumainkat pedig úgy fejlesztettük ki, hogy bárki, egészségét megőrizve tudja felhasználni őket.Csak így vagyunk nyugodtak a felől, hogy teljesítjük, amire vállalkoztunk: Tradicionális értékek, testi, lelki, szellemi egészség, minőségi élet.

  ISMERTETŐ

  ForgalomMagyar Ranglista helyezés
  527 millió Forint 12.

  Ország: Szlovákia

  Értékesítési forma: Személytől személyig

  Kompenzációs rendszer: Hibrid

  Termékek: Testápolás; Wellness, Táplálékkiegészítők

  Megnyitott országok: 100

  Regisztrált tagok száma: N.A.

  Alkalmazottak száma: N.A.

  Székhely: Bratislava, Szlovákia

  Ügyvezetők: Fittler Diána és Gábriel Péter

  Alapítás éve: 2016

  Weboldal: https://www.hlbs.eu

  LEGUTÓBBI MEGJELENÉS

  2019. 09.21-én tatották a HLBS BUSINESS DAY-t

  2019. 09.21-én tatották a HLBS BUSINESS DAY-t

  Az eseményről így számoltak be a cég facebook oldalán: 💯Bár össze tudnánk foglalni, átadni azoknak, akik esetleg nem voltak ott...2019.09.21-én a HLBS történelmet írt. 💯Beszéljenek helyettünk a képek és az elmúlt 6 hónap számszerűsített eredményei: ✅1000 fős létszám...

  MAGYARORSZÁGI VEZETŐK

  Ez itt a TE neved

  Ez itt a TE neved

  HLBS

  Ez itt a te bemutatkozó szöveged.

  Hogyan kerülhetsz ide?

  Bővebb infóért ide kattints.

  Pin It on Pinterest