Vezér-Szörényi László pénzügyi informatikus mérnök, gazdasági szakértő, digitális pénzek, banki szoftver fejlesztő elhagyja a Smart Crypto Note (SCN) csapatát.

  Smart Crypto Note (SCN) elhagyásáról facebook üzenetben tájékoztatta követőit

  A  következőket írta:

  Azt hiszem magyarázattal kell szolgálnom a döntésem miatt.

  4 hónapon keresztül támogattam előadásokkal, segítettem tanácsokkal a SmartCryptoNote (=SCN) rendszerét. Most elhagyom az SCN-t, mert több olyan dolog merült fel vele kapcsolatban, amely összeegyeztethetetlen az én szellemiségemmel.

  Az elején le szeretném szögezni, hogy továbbra is úgy látom, hogy a kriptodevizák létrehozása a megoldás az emberiség pénzügyi problémáira.

  Ennek megvalósítására azonban nem minden cég, nem minden ember alkalmas. Kell egy bizonyos spirituális rálátás, emberséges hozzáállás, amely ha hiányzik, nem lehet tökéleteset alkotni.

  Egy olyan rendszer, amely nem elsősorban az emberiség javát szolgálja, nem lehet számomra követendő megoldás.

  A cég belső dolgairól nem kívánok nyilatkozni.

  Sokak számára nyújt az SCN rendszere reményt pénzügyi problémák megoldására. Én nem szeretném ezt a reményt lerombolni, mindenki maga döntse el, hogy bízik benne vagy sem.

  Én mindenesetre az időmet és az energiáimat más projektekbe akarom fektetni, olyanokba, amelyekkel jobban tudom szolgálni az emberiség felemelkedését.

  Frissítés: A tegnapi napon kaptam ezt a videót és úgy tartom korrektnek, hogy a Smart Crypto Note álláspontját is kommentár nélkül megtudjátok nézni

   

  Kapcsolódó tartalom: MNB figyelmeztetés a Smart Crypto Note (SCN) kriptovaluta MLM cégre

  Kapcsolódó tartalom: Kriptovaluták az MLM-ben a meggazdagodás új forrása vagy a csalás melegágya?

  Kapcsolódó tartalom: 27 milliárd forintot lophattak el a FirstCoin kriptovaluta csaló magyar tulajdonosai

  Forrás: Vezér-Szörényi László hivatalos Facebook oldala

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest