A dōTERRA 5 éves együttműködést kötött a Mississippi Egyetem (UM) Kutatóközpontjával (NCNPR) az illóolaj-ipar minőségi szabványainak meghatározására.

    Ebben az ötéves együttműködésben az NCNPR kutatásokat fog végezni az illóolaj-ipar minőségi szabványainak meghatározására, és várhatóan olyan lektorált tanulmányokat tesz közzé, melyeket a szélesebb tudományos közösség is felhasználhat.

    „A természetes termékek hatásossága inkonzisztens a természetben előforduló normál eltérések miatt, ennek következtében iparágunk nem ad lehetőséget arra, hogy tiszta, konzisztens és hatékony termékeket szállítsunk a piacra” – mondta Dr. Russell Osguthorpe, a dōTERRA főorvosa. „Törekednünk kellé az illóolajok tudományos megértésérel, hogy ellenőrizhessük az egészségre és jólétre gyakorolt ​​hatásukat. Az elmúlt négy évben az NCNPR és a dōTERRA közötti kapcsolat megerősödött, mivel kölcsönösen elköteleztük magunkat a természetes termékek biztonsága, hatékonysága és minősége mellett. Együtt segíthetünk magasabb szabványok létrehozásában, amelyek lehetővé teszik, hogy a világ lássa a dōTERRA illóolajok valódi előnyeit.”

    A dōTERRA és az NCNPR korábbi együttműködésének köszönhetően a Szövetségi Gyógyszerügyi Hatóságnak (FDA) elküldött a dōTERRA által támogatott tanulmány a levendula illóolajok hitelességét és minőségét vizsgálta.

    „Létfontosságú, hogy olyan értékes iparági partnerekkel rendelkezzünk, mint a dōTERRA, hogy elősegítsék az innovációt és a tudományos felfedezéseket” – mondta Dr. Donna Strum, az UM gyógyszertári dékánja és a Gyógyszertudományi Kutatóintézet ügyvezető igazgatója. „Az NCNPR vezető szakértőivel és erőforrásaival a dōTERRA-val való együttműködés fokozni fogja közös küldetésünket, hogy előtérbe helyezzük a természetes termékek biztonságát és hatékonyságát.”

    A dōTERRA-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest