A NewAge Inc. bejelentette, hogy csődvédelmet nyújtott be az Egyesült Államok csődtörvényének értelmében a Delaware kerületi bíróságon.

  A cég leányvállalatai az Ariix LLC, a Morinda Holdings Inc. és a Morinda Inc. szintén benyújtották az önkényes csődvédelmet, hogy megkönnyítsék az „értékmaximalizálási folyamatot”.

  A társaság 16 millió dolláros „adóság birtokában lévő” finanszírozási lehetőséget biztosított, és ezt a tőkét a folyamatban lévő műveletekből származó bevétellel együtt arra kívánja felhasználni, hogy likviditást biztosítson a vállalat támogatására az eladási folyamat során.

  A vezetőség továbbra is „tulajdonosi adósként” fogja működtetni az üzletet, és számos „szokásos könnyítést tartalmazó első napi indítvány jóváhagyását kéri, amelyek célja, hogy a társaság és leányvállalatai a szokásos módon folytani tudják a tevékenységüket”.

  A társaság hangsúlyozta, hogy az árukért és szolgáltatásokért a szokásos feltételekkel kíván fizetni az eladóknak, a partnereknek, valamint a dolgozóknak a szokásos fizetést és elsődleges juttatásokat kívánja biztosítani.

  A NewAge (Morinda Noni) bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest