1996-ban a Morinda indította el a super juice iparágat a Tahitian Noni Juice bemutatásával, és ezzel több milliárdos üzletet dobott piacra gyakorlatilag egyik napról a másikra.
  A Morindánál termékfejlesztési törekvéseinket egy általános filozófia vezérli: a világ legjobb és leghatékonyabb összetevőit felkutatni, hogy belőlük világszínvonalú termékeket állíthassunk elő, melyek javítják az életminőséget.

  Ezen felfedezések sorozata a noni gyümölccsel kezdődött. Erre alapozva világszerte kiterjesztettük a legkiválóbb összetevőkre irányuló kutatásainkat, hogy olyan termékeket fejlesszünk, melyek az élet minden fontos területén segíteni tudnak, legyen szó öregedésről, testápolásról, sportolói teljesítményről, vagy bármi másról!

  Küldetésünket úgy határoztuk meg, hogy fogyasztóinknak a teljes szabadság érzését nyújtsuk azáltal, hogy megteremtjük az egészséghez és a jó megjelenéshez vezető utat, illetve egy lehetőséget a pénzügyi függetlenségre.

  2018-ban olvadtunk össze a New Age Beverages-zel, és váltunk a NASDAQ-on jegyzett vállalattá. Célunk, hogy a világ vezető, egészséges italokat forgalmazó és egészséges életmód cégévé váljunk.

  ISMERTETŐ

  ForgalomRanglista helyezés
  $230 millió54.

  Magyarországi forgalom: 447 millió forint

  Ország: USA

  Értékesítési forma: Személytől személyig

  Kompenzációs rendszer: Multi-Level / Több-szintes

  Termékek: Hajápolás / Hajápolás, Egészség / Fitness / Wellness, Étrend-kiegészítők, Bőrápolás

  Megnyitott országok: 70

  Regisztrált tagok száma: 160.000

  Székhely: American Fork, Utah, Egyesült Államok

  Vezérigazgató: Brent Willis

  Magyarországi Ügyvezető Igazgató: Pálinszki Iván

  Alapítás éve: 1996

  Weboldal: www.morinda.com

  Facebook: https://www.facebook.com/morindamagyarorszag

  LEGUTÓBBI MEGJELENÉS

  2019-ben a NewAge forgalma 386%-al emelkedett

  2019-ben a NewAge forgalma 386%-al emelkedett

  A NewAge Beverage Corporation (Nasdaq: NBEV) jelentése szerint a 2019. december 31-én véget ért pénzügyi évükben 386 százalékos bevételnövekedést értek el. A vállalat szerint 2019-ben a nettó árbevétel 253,7 millió dollár volt, szemben a 2018. évi 52,2 millió...

  A NewAge új Vezető Marketing Igazgatója (CMO) Julie Garlikov lett

  A NewAge új Vezető Marketing Igazgatója (CMO) Julie Garlikov lett

  2019. november 4-től Julie Garlikov lett a Vezető Marketing Igazgató (CMO) a New Age Beverage Corporation élén. Julie Garlikov karrierjét a Procter and Gamble Company-nél kezdte, és növekvő felelősségvállalással vezetői szerepet töltött be a Johnson & Johnson, az...

  MAGYARORSZÁGI VEZETŐK

  Ez itt a TE történeted helye

  Ez itt a TE történeted helye

  Ez itt a te bemutatkozó szöveged.

  Hogyan kerülhetsz ide?

  Bővebb infóért ide kattints.

  Pin It on Pinterest