A Maui állambeli Lahainában pusztító erdőtüzek pusztításában elszenvedett veszteségek segítésére a dōTERRA létrehozta a Mālama Maui – Katasztrófaelhárítási Alapot, a dōTERRA Healing Hands Alapítványán keresztül.

    Az alapnak szánt adományok sürgősségi ellátást és szállást biztosítanak Lahaina és a környező közösségek lakosai számára, hogy ezzel segítsét az újjrakezdést és felépülést.

    Ennek az adománygyűjtésnek a célja, hogy 100 000 dollár adományt gyűjtsenek össze a rászorulók javára, valamint gyorsított folyamaton keresztül 4500 darab sürgősségi higiéniai készletet jutassanak el a számukra ezzel segítve a helyreállítási erőfeszítéseket Mauiban.

    Az adományok 100%-a közvetlenül a rászorulókhoz kerül, mert a doTERRA International fedezi az alapítvány működési költségeit.

    „Szívünk és imánk mindazokkal van, akiket érintett Hawaii pusztulása” – mondta Missy Larsen, a dōTERRA jótékonysági és közösségi hatásokért felelős alelnöke. „Mālama tiszteletére a dōTERRA Healing Hands® gyorsan reagált a sürgősségi ellátással, és továbbra is támogatja Maui-t. Mindenkit meghívunk, hogy csatlakozzon hozzánk, amikor részt veszünk ennek a gyönyörű közösségnek és a sziget gyöngyszemének újjáépítésében.”

    A dōTERRA tamogatási alapját itt éred el: Mālama Maui – Katasztrófaelhárítási Alapot

    A dōTERRA-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest