Jeff Altgilbers 57 országban több, mint 700 000 munkatárssal rendelkezik a 4Life üzletben és a havi forgalma meghaladja a 20 millió dollárt.

  A Network Marketing karrierje során összesen 45 millió dollárt keresett, ezzel a világ 100 legmagasabb jövedelmű vezetője közé tartozik. Több mint 100 dollár milliomos van az alsó vonalában, akik alkalmazták a könyvében leírt 90 napos Csúcshódítási tervet.

  Még mindig aktívan építi az üzletet és az ingyenesen elérhető könyvével szeretné segíteni a magyarországi hálózatépítőket.

  Nagy szeretettel ajánlom mindazoknak, akik kiváncsiak:

  • a Network Marketing „kőkorszakára”, arra az időre, amikor még csak vonalastelefon létezett, amikor a csomagtartóból kellett a termékeket árulni, mert még nem vitték házhoz a futárcégek.
  • azoknak akik, a gödör alján érzik magukat, de szeretnének kimászni belőle és egy jövedelmező üzletet felépíteni.
  • olyan embereknek, akik azon gondolkodnak, hogy hogyan lehet egy nagy nemzetközi, országhatárokon átívelő üzletet építeni.
  • akik szeretnének passzív jövedelmet felépíteni, hogy teljesen szabad életet tudjanak élni.
  • Jeff a könyvön keresztül beenged a gondolataiba, a magánéletébe és elmeséli nekünk milyen nehézségeken ment keresztül. Leírja nekünk hogyan indította el úgy az üzletét Ázsiában, hogy senkit nem ismert azon a földrészen, sőt előtte még soha nem hagyta el Amerikát.
  • Szórakoztató, ugyanakkor tanulságos módon meséli el az egész élettörténetét, az anyagi csődtől a gazdagságig.

  Jeff Altgilbers: A csúcs meghódítása című könyvéről

  Hogyan jutottam fel a csúcsra a hálózatépítésben? (és hogyan juthatsz fel te is?)

  Az Amazon Bestseller könyvem letöltésével egy csúcshódító kalandra hívlak és elolvashatod, hogy milyen nehézségeken mentem keresztül a hegymászásom során. A könyvben szerepel az elképesztően hatékony 90 napos csúcshódítási terv, ami segítségedre lesz a kalandod során. Remélem egyszer személyesen is találkozunk.

  Tedd meg az első lépést a könyv letöltésével, hiszen itt az ideje elkezdeni megmászni a hegyet.

  Isten áldjon,
  Jeff Altgilbers

  A könyv magyar nyelven ingyenesen letölthető: www.jeffaltgilbers.hu

  Ajánlott tartalom:

  A 4Life elindul Magyarországon

  Jeff Altgilbers | a 45 millió dolláros MLM legenda | MLMfigyelő Interjú

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest