A 4Life, a Network Marketing iparág kiemelkedő cége, forgalmuk elérte a 341 millió dollárt 2022-ben.

    1998-ban az alapítók, David és Bianca Lisonbee útnak indították a 4Life Transfer Factor ™ termékeket a világba. A hagyományos étrend-kiegészítőkkel ellentétben a 4Life Transfer Factor termékeket kifejezetten az immunrendszer támogatására fejlesztették ki, vitaminok (A, B6, B12, C, D), ásványi anyagok (szelén, sopper, cink) és gyógynövények kombinálásával. A 4Life Transfer Factor termék mögött meghúzódó tudomány és független klinikai vizsgálatok állnak.

    Mi az a 4Life Transfer Factor és hogyan működik?

    Dr. H. Sherwood Lawrence fedezte fel a Transfer Factor Molekulákat 1949-ben. Befolyásos, neves amerikai orvos kutató, immunológus. A biológia egy új ágazatának megteremtője, amely feltárja a limfociták működését. A New York Times Dr. Lawrence-t az „immunológia úttörő-jének”, „a fertőző betegségek szakértőjének” nevezi, továbbá leírják, hogy „ Az ő kutatási segítségével óriási előrelépés történt az immunológia tudományában.”

    A szabadalommal védett Transfer Factor molekulák nemcsak tápanyagokkal látják el a szervezetünket, hanem oktatják az immunsejteket. Képessé teszik felismerni, reagálni és emlékezni a lehetséges veszélyekre.
    A Transfer Factor-ok apró közvetítő molekulákból állnak, és egy tapasztalt immunrendszert „adományoznak” egy kevésbé tapasztalt befogadó immunrendszernek. Azért, hogy ezt megértsük gondoljunk az anyatejre, ami a tápanyagoktól eltekintve nagy mennyiségű transzfer faktorokat tartalmaz, ezzel biztosítva az újszülöttek egészségét. Az édesanya a tejben található transzfer faktorokon keresztül viszi át az immunrendszere tudását az újszülött gyermekébe. Különféle immunsejteket támogat, mint például a természetes ölősejtek, T-sejtek, B-sejtek, makrofágok és a többiek.

    Hogyan működik a 4Life Transfer Factor a szervezetünkben (videó):

    Tudomány a 4Life Transfer Factor mögött

    1998 óta a 4Life Research ™ kiváló minőségű termékeket kínál az Ön immunrendszerének és az egészségének a támogatására. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos innováció és tudományos felfedezések mellett, olyan termékekkel, amelyek segítik az Ön egészséges életmódját. A 4Life kutatásai és szabadalmai bizonyítják a vállalat hosszú távú elkötelezettségét az exkluzivitás és a stabilitás iránt. A 4Life 15 amerikai és 45 nemzetközi szabadalom birtokában van – több tucat további függőben lévő szabadalommal. Termékeinket független klinikai teszteknek vetjük alá, hogy biztosak legyünk azok működésében, az emberek számára nyújtott egészségügyi előnyeiben.

    A 4Life Transfer Factor termékei a Network Marketing cégek közül egyedülálló módon szerepelnek a Prescribers’ Digital Reference® (PDR) könyvben, ami a recepteket felíró orvosoknak készül. A PDR egy orvosi szakkönyv, megbízható gyógyszerinformációkat és forrásokat biztosít a szakemberek számára.

    A 4Life Transfer Factor termékekről bővebben ezen a linken olvashatsz: https://4lifetransferfactor.hu/

    Klinikai és kísérleti vizsgálatok

    Természetes ölősejtek (NK) aktivitása

    A klinikai tesztekben azt találták, hogy a 4Life Transfer Factor TRI-Factor Plus formula 437%-al, jelentős mértékben fokozza a természetes ölősejtek (NK) aktivitását.

    Nyálszekréciós IgA (SIgA) vizsgálat

    A négyhetes kiegészítési időszak végén a csoport átlagosan 73%-os növekedést mutatott a nyál szekréciós IgA (SIgA) termelésében a kiindulási értékhez képest.

    Általános egészség

    Egy 30 fős főiskolai hallgatókkal végzett vizsgálat megállapította, hogy a termék fogyasztása egészségesebb szintre javította a CD8+ T-sejtek és természetes ölősejtek (NK) számát, ez segített nekik megőrizni egészségüket

    4Life Transfer Factor JANA ölősejt aktivitás

    Díjnyertes 4Life termékek

    A „kutatás” a nevünkben van (4Life Research), és az innovációhoz értünk a legjobban! Amikor 4Life termékeket vásárol, akkor olyan termékeket vásárol, amelyek évekig tartó kutatás és felfedezés eredményeként jöttek létre. Korszerű laboratóriumunk csúcstechnológiás berendezésekkel és kiváló tudós csapattal rendelkezik. Minden termék több száz teszten esik át a hatékonyság és a minőség biztosítása érdekében. Sok termékünket független harmadik fél vizsgálja meg, szabadalmaztatjuk és hitelesítjük.

    • People’s choice awards-ot nyertünk a 4Life Transfer Factor ™ Collagen és kétszer a 4LifeTransform ™ Burn termékekkel
    • „Arany” Golden Bridge-díjat és Stevie-díjat kaptunk a Pre/O ™ termékünkért
    • Együttműködési Tudományos Innovációs Díj a 4Life Transfer Factor kutatásért
    • A 4Life további 4 díjat kapott az immunrendszert támogató táplálékkiegészítők kategóriájában

    A 4Life cégnél az táplálékkiegészítők széles skáláját megtalálhatjuk. A legtöbbet eladott 4Life Transfer Factor mellett, megtalálhatóak a célirányos probléma megoldó termékek is, mint például kollagén, pro-biotikum, glutamin, super-detox, rost, aloe vera és energetizáló ital, vagy éppen testsúlykontroll program.

    A 4Life céges weboldalát és a webshopot itt találod: hungary.4life.com

    Magyar nyelvű általános tájékoztató oldal: https://4lifetransferfactor.hu/

    Danny Lee ( 4Life elnök-vezérigazgatója) jelenleg a Közvetlen Értékesítésítők Szövetségének (DSA) elnöke

    „Danny DSA elnöki megbízása nagy megtiszteltetés és nagy felelősség” – mondta David Lisonbee, a 4Life alapítója. „A 4Life büszke arra, hogy elfogadta egy olyan területnek az elnöki pozícióját, amely világszínvonalú termékeket és lehetőségeket kínál az embereknek szerte a világon.”

    Danny Lee a 4Life elnök-vezérigazgatója, már több mint 12 éve dolgozik a 4Life-nál, és egyetlen célja van: a 4Life minden kapcsolatát – az ügyfelek és a partnerek számára egyaránt – a lehető legszórakoztatóbbá és zökkenőmentesebbé tenni.  2023 óta a DSA elnöke.

    Jeff Altgilbers a 4Life TOP értékesítőjével beszélgettünk

    Jeff a Network Marketing világának 100 legmagasabb jövedelmű vezetője közé tartozik, 57 országban több, mint 700 000 munkatárssal rendelkezik és 20 millió dollárt meghaladó havi csapatforgalma van a 4Life termékekből.

    Jeff Altgilbers | a 45 millió dolláros MLM legenda | MLMfigyelő Interjú

    A 4Life cégről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

     

    4Life Vezetők

    Szilágyi Gergely | 4Life

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest