Az IQ-Chain és Holton Buggs november közepén titkos toborzó találkozót tartott Isztambulban (Törökország) és erre a találkozóra Enes Olgun is meghívást kapott. A két hálózati marketing óriás között parázs vita bontakozott ki a kriptodevizákkal foglalkozó MLM cégekkel szemben, hiszen az elmúlt időszakban csalások melegágya az értékesítés ezen területen.

    A videóban először fordító segítségével beszélgetnek, de később mind a ketten angol nyelvre váltanak. Végül Holton Buggs, aki jelenleg még az Organo Gold vezetője, megkéri Enes Olgun-t, hogy hagyja el a találkozó helyszínét, aki ezt megtagadta.

    Hogyan kezeli Holton Buggs az Ormeus Ponzi felelősségét Törökországban, miközben fenntartja pozícióját az Organo Gold vállalatnál? Ma bejutottam az egyik titkos találkozójára, és mindent elmondtam az arcába. Sajnálom Holton Buggsot, de ÓRIÁSI HIBÁT követsz el. Tönkre fogod tenni az egész iparágat és a nevedet ezzel a HATALMAS CSALÁSSAL. – írta a videójában Enes Olgun

    Holton Buggs azt nyilatkozta, hogy nem tagja az IQ-Chain cégnek, csak tanácsadói szerepköre van.

    Nincs partnerségem, és nem is rendelkezem tulajdonjoggal. Cégem stratégiai tanácsadói megállapodást kötött velük. – mondta Holton Buggs.

    Enes Olgun a Közel- Kelet egyik TOP vezetője, aki több, mint 9000 emberrel jelent meg Eric Worre törökországi rendezvényén. Ez nem egy vállalati rendezvény volt, ha nem Enes Olgun személyes csapata / alsóvonalai. Enes Olgun jelenleg a Jeunesse forgalmazója és szeretné megvédeni a csapatát a külső támadásoktól.

    Holton Buggs jelenleg az Organo Gold vezető disztribútora, aki egy időszakban vezette a TOP keresők listáját is.

    Az IQ-Chain tulajdonképpen az Ormeus Coin romjaiból építkezik, ami egy lufi kriptovaluta volt. Az Ormeus Coin-nál, akár 500 ezer dollár értékben is lehetett csomagot vásárolni. Az Ormeus Coin vezetője John Barksdale kérte fel Holton Buggs-ot tanácsadói szerepkörre.

    Az IQ-Chain weboldalát meglátogatva (https://iqlegacy.com/en/) nem találjuk a vezetőket vagy a cég mögötti befektetőket. Ez azért van mert az IQ-Chain-t DOA cégként hozták létre, amely egy blokklánc alapú koncepció. Példák a világból DAO projektekre: a Digix.global és Dash kriptovaluta. Nincs vezérigazgató, nincs menedzser.

    Konklúzió egyenlőre nincs, de a teljes videó itt tekinthető meg: 

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest