Hubert Freidl azt állította cégéről a myWorld / Lyoness vásárlói közösségről, hogy a Deloitte több mint 1 milliárd dollárra értékelte a vállalatot.

A BE Conflict Management megkereséssel fordult a Deliotte-hoz (a világ egyik legnagyobb könvyelő irodája) az értékeléssel kapcsolatban.
A videóban látható a Deliotte válasza, amiben azt írják, hogy semmiféle kapcsolatuk nincs a myWorld-el / Lyoness-el. A rövid videó IDE KATTINTVA nézhető meg.

Ez annak fényében érdekes, hogy az elmúlt hónapokban komoly marketing tevékenységet folytattak a myWorld / Lyoness partnerei annak érdekében, hogy virtuális részvényt vásároljanak náluk, mert a cég hamarosan nyilvános tőzsdére fog menni. A bemutatók alkalmával olyan dolgok hangzottak el mint például: “most alacsonyabb áron lehet hozzájutni a részvényekhez” , “20-30 hónap múlva a sokszorást fogja érni”. Mindezt állítólag a Deliotte jelentésre alapozták.

A Deliotte azt nyilatkozta, hogy nem állnak kapcsolatban a myWorld csoporttal az IPO részvénybevezetéssel vagy a vállalat piaci értékének megbecsülése kapcsán.

A Deloitte kijelentette, hogy myWorld / Lyoness és Hubert Friedl visszaéltek logójukkal.

Az utóbbi időkben nem ez az első törvénybe ütköző cselekedet a myWorld / Lyoness vállalat csoportnál. Olvasd el további cikkeinket a témában:

Piramisjáték szervezése miatt büntették meg a Lyoness-t

A Lyonesst piramis játéknak minősítették Lengyelországban

A Lyoness bajba került Olaszországban, ezért 3.2 millió EUR büntették

Forrás: https://www.bekm.us/deloitte-denies-cooperation-with-myworld/

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest