A közvetlen értékesítés 25 legbefolyásosabb embere közé sorolt ​​Kevin Thompson széleskörű tapasztalattal rendelkezik abban, hogy segítse a vállalkozókat abban, hogy biztonságos jogi alapon indítsák el vállalkozásukat.

    Amikor az Egyesült Államok hálózati marketingjéről és kripto szolgáltatásáról kérdezték, Kevin Thompson a következőket mondta:

    A kripto piac és az MLM jogilag összeférhetetlen.

    A kripto lényege az, hogy nyitott, decentralizált és engedély nélküli legyen.

    Ez szemben áll egy központilag irányított vállalkozással. Ha tokenekről van szó, az emberek azzal az elvárással/reménnyel fognak részt venni, hogy a tokenek felértékelődnek. Ez azonnal biztonsággá teszi a tokent.

    Én a blokklánc híve vagyok. Úgy gondolom, hogy ez a hagyományos pénzügyektől való elszakadást biztosít az embereknek. Az embereknek sok oka van arra, hogy bizalmatlanok legyenek a hagyományos pénzügyekben, de ez nem jelenti azt, hogy egy MLM cég létrehozhatja és irányíthatja a saját blokkláncát.

    Ahelyett, hogy azt feltételezzük egy projekt esetében, hogy „ártatlan, amíg a bűnösségét be nem bizonyítják”, azt kell feltételezni, hogy ez „mindaddig lehetetlen, amíg nem válik legitimmé”.

    Források:

    Kapcsolódó cikkek a témában:

    Randy Gage: A kripto halála

    Kriptovaluták az MLM-ben a meggazdagodás új forrása vagy a csalás melegágya?

    Az FBI TOP10 legkeresettebb bűnözői között Ruja Ignatova

    Mark Scott bűnös, 50 évre ítélték el a OneCoin pénzek tisztára mosása miatt

    27 milliárd forintot lophattak el a FirstCoin kriptovaluta csaló magyar tulajdonosai

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest