A OneCoin kriptokirálynőjét Ruja ignatovát az FBI feltette a TOP10 legkeresettebb bűnözőt tartalmazó listájára.

    A Bulgáriában született, németül és angolul is remekül beszélő nő és társai a világ legnagyobb piramisjátékát építették fel. Társai közül többen, köztük testvére Konstanti Ignatov már rács mögött van.

    Most megindult a hajsza Ruja után és az FBI 100 ezer dollár nyomravezetői díjat ajánlott fel a kézre kerítésében segítőknek.

    „Ruja Ignatova 2017 végén tűnt el, miután feldúlta amerikai barátja lakását, és megtudta, hogy együttműködik az FBI-al a OneCoin ügyében” – mondta Williams. „Felszállt egy Bulgáriából Görögországba tartó járatra, és azóta nem látták.”

    Az FBI szerint Ignatova fegyveres őrökkel védheti magát, plasztikai műtétekkel próbálhatta megváltoztatni a megjelenését, és prémium minőségű hamis iratokkal rendelkezhet.

    „Óriási mennyiségű készpénzzel távozott” – mondta Driscoll az újságíróknak. „Pénzért sok barátot lehet venni, és azt képzelem, hogy kihasználja ezt.”

    A nyomozóiroda szerint 500 millió dollárnyi pénzzel együtt veszett nyoma, ami mai árfolyamon átszámolva durván 193 milliárd forint.

    Vannak emberek, köztük az MLMfigyelő kommentelői között is, akik az elmúlt időszak letarttóztatásai ellenére még hisznek a Onecoin, Dealshaker átverésben…

    Kérlek kedves olvasó, hogy ha ezzel a céggel keresnek meg téged, akkor monjd nemet és messziről kerüld el a csalókat és a még mindig nyerészkedni akaró, lelketlen ügynököket.

    Források:

    CNN
    FBI

    Kapcsolódó tartalmaink a témában:

    Ruja Ignatova felkerült az Europol legkeresettebb bűnözők listájára

    Konstantin Ignatovot a Onecoin vezetőjét, Ruja Ignatov testvérét Los Angelesben letartóztatták

    Mark Scott bűnös, 50 évre ítélték el a OneCoin pénzek tisztára mosása miatt

    A OneCoin-ban soha nem volt blokklánc | Konstantin Ignatov a tárgyalás végégi börtönben marad

    A OneCoin egykori vezetőjét Sebastian Greenwood-ot letartóztatták és kiadták USA-nak

     

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest