A Lyconet (régebben Lyoness) a forgalma 50%-al 250 millió dollárra csökkent 2022-ben, az előző évi 500 millió dollárhoz képest.

    Az elmúlt időszak megtépázta a cég hírnevét. A forgalmazók hatalamas csomagokkal, sok esetben milliós összegekkel vásároltatták be az új belépőket.

    Több ország piramisjátéknak minősítette a céget, amiért kitiltották az országból őket és pénzbírságot kaptak. Olaszországban megbüntették a céget és kötelezték őket arra, hogy kártalanítsák a befizetőket. Lengyelországban több éven át tartó vizsgálat végén megállapították, hogy a Lyoness piramis játék, ezért betiltották a céget.

    A cégtulajdonost is hazugságon érték, amikor Hubert Freidl azt állította cégéről a myWorld / Lyoness / Lyconet vásárlói közösségről, hogy a Deloitte több mint 1 milliárd dollárra értékelte a vállalatot.

    A Deliotte azt nyilatkozta, hogy nem állnak kapcsolatban a myWorld csoporttal az IPO részvénybevezetéssel vagy a vállalat piaci értékének megbecsülése kapcsán. A Deloitte kijelentette, hogy myWorld / Lyoness / Lyconet és Hubert Friedl visszaéltek logójukkal.

    Az elmúlt évek káosza és a valódi kártyahasználatból eredő forgalom hiánya meglátszik a forgalmon is.

    A következő forgalmai voltak a cégnek:

    ÉvForgalom

    (millió dollár)

    2017800
    20181000
    20191050
    2020800
    2021500
    2022250

    Kapcsolódó tartalom:

    Oroszország piramisjáték figyelmeztetést adott ki a Lyconet / Lyoness cégre

    Piramisjáték szervezése miatt büntették meg a Lyoness-t

    A Lyonesst piramis játéknak minősítették Lengyelországban

    A Deloitte cáfolja Hubert Freidl állítását a myWorld/Lyoness értékéről

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest