A Lyconet (régebben Lyoness) a forgalma 50%-al 250 millió dollárra csökkent 2022-ben, az előző évi 500 millió dollárhoz képest.

  Az elmúlt időszak megtépázta a cég hírnevét. A forgalmazók hatalamas csomagokkal, sok esetben milliós összegekkel vásároltatták be az új belépőket.

  Több ország piramisjátéknak minősítette a céget, amiért kitiltották az országból őket és pénzbírságot kaptak. Olaszországban megbüntették a céget és kötelezték őket arra, hogy kártalanítsák a befizetőket. Lengyelországban több éven át tartó vizsgálat végén megállapították, hogy a Lyoness piramis játék, ezért betiltották a céget.

  A cégtulajdonost is hazugságon érték, amikor Hubert Freidl azt állította cégéről a myWorld / Lyoness / Lyconet vásárlói közösségről, hogy a Deloitte több mint 1 milliárd dollárra értékelte a vállalatot.

  A Deliotte azt nyilatkozta, hogy nem állnak kapcsolatban a myWorld csoporttal az IPO részvénybevezetéssel vagy a vállalat piaci értékének megbecsülése kapcsán. A Deloitte kijelentette, hogy myWorld / Lyoness / Lyconet és Hubert Friedl visszaéltek logójukkal.

  Az elmúlt évek káosza és a valódi kártyahasználatból eredő forgalom hiánya meglátszik a forgalmon is.

  A következő forgalmai voltak a cégnek:

  ÉvForgalom

  (millió dollár)

  2017800
  20181000
  20191050
  2020800
  2021500
  2022250

  Kapcsolódó tartalom:

  Oroszország piramisjáték figyelmeztetést adott ki a Lyconet / Lyoness cégre

  Piramisjáték szervezése miatt büntették meg a Lyoness-t

  A Lyonesst piramis játéknak minősítették Lengyelországban

  A Deloitte cáfolja Hubert Freidl állítását a myWorld/Lyoness értékéről

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest