A dōTERRA a hawaii kormánnyal partnerségben 2018 óta a Hawaii Nagy-szigetének gondnoka, amely az őshonos erdők maradványainak megőrzésén és védelmén, valamint a sziget ökoszisztémájának aktív regenerálásán és újjáépítésén dolgozik.

    Ennek az erőfeszítésnek a részeként a Kealakekua Mountain Reserve (KMR) eddig 500 ezer fát ültetett el, ami félúton van a 2030-ra célként kitűzött 1 millió fa elültetésének.

    „Az 1 millió fa ültetésére vonatkozó 2030-as célunk felének elérése csodálatos közös erőfeszítés volt a közösségünk, a partnerszervezetek és a KMR hihetetlenül elkötelezett csapatának bevonásával!” – mondta Greg Hendrickson, a hawaii Kealakekua Mountain Reserve főigazgatója. „A KMR természetes élőhelyének helyreállítása máris elkezdte gyógyítani a földet és ösztönözni az őshonos madarak visszatérését. Az erdőtelepítés iránti elkötelezettségünk lehetőséget adott arra, hogy a gyönyörű őshonos ‘Iliahi-t, egy nagyra becsült olajat desztilláljunk, amely lehetővé teszi más őshonos hawaii fajok gyarapodását. Csapatunk továbbra is a szükséges energiát és céltudatosságot fog szentelni a dōTERRA helyreállítási céljainak megvalósítására a Kealakekua-hegyi rezervátumban”

    A dōTERRA fenntartható módon gyűjti és desztillálja a hawaii szantálfát a rezervátumból.

    A dōTERRA-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest