Néhányan a OneCoin legjobban kereső emberei közül egyáltalán nem éreznek lelkiismeret furdalást az ellopott milliókkal kapcsolatban.

  Ezek közé tartozik Kari Wahlroos, aki egy most készülő dokumentumfilmben azt mondja a OneCoin áldozatainak, hogy „csókoljátok meg a seggem”.

  Wahlroos, egy finn állampolgár, aki a OneCoin „egyik nagymesterének” nevezi magát, a most készülő „OneCoin – A belső ember” című filmben.

  Wahlroost 2015-ben lett a OneCoin egyik kulcsfigurája, viszont nem árulta el, miért léptették ki a cégből. A OneCoin azonban kiadott egy hivatalos nyilatkozatot, azt állítva, hogy Wahlroos következetesen félrekommunikált és félrevezette az embereket, és a színpadi, valamint azon kívüli magatartása közvetve rontotta a cég hitelességét és jó hírnevét. (megj.: ami valójában sosem volt, mert mindenkit átvertek a tulajdonosok)

  A január 15-én megjelent „OneCoin – A belső ember” előzetesében Wahlroos betekintést engedett a OneCoinnál töltött idejébe.

  Wahlroos most először erősíti meg a nyilvános pletykákat a OneCoin-on belüli kábítószer használatról.

  Ittam alkoholt? Igen minden nap.

  Használtam kólát? Rengeteget használtam belőle.

  Ami a pénzt illeti, Wahlroos azt állítja, hogy a OneCoin befektetéseinek 2%-át kapta egész Európa után.

  Finnországból havi 5 millió eurót utaltak be, én ennek a két százalékát kaptam. Németországból havi 10 millió eurót utaltak, én ennek a két százalékát kaptam. Oroszországból havi 2 millió eurót utaltak, én megkaptam a két százalékomat.

  Néhány hónap múlva pedig havi 200 millió euró beutalásnál voltunk. Csókoljátok meg a seggem.

  Wahlroos azt állítja, hogy a OneCoin legjobb évében 1,4 milliárd eurónyi beutalás volt. Ennek az összegnek a 2%-a 28 millió eurót jelentett a számára.

  Noha elismeri, hogy csak „nagyon kevesen” kerestek pénzt a cégből, Wahlroos kijelenti, hogy aki „nem keresett havi 100 ezer eurót” a OneCoinban, „egy kibaszott idióta” volt.

  Wahlroos a OneCoin legjobban keresőivel és a tulajdonossal Thaiföldön.

  Wahlroos a OneCoin legjobban keresőivel és a tulajdonossal Thaiföldön.

  A képen szereplő emberek közül a tulajdonos Ruja (rózsaszín ruha) ellen körözés van, Greenwood (szürke öltöny) pedig 20 éves börtönbüntetését tölti Amerikában a OneCoin csalás miatt.

  A (OneCoin) legjobb 20 vezetőjét meghívták egy különleges férfi klubba. Ott thai lányok voltak, akikkel a szexpartik volt.

  Sebastian (Greenwood) elkap egy lányt, és megdugja. (Ő) visszajön, és vesz magának egy másikat. Pénzét és hatalmát arra használta fel, hogy lányokat csábítson el.

  A körülmények tisztázatlanok, de Wahlroos azt állítja, hogy aki továbbra is a OneCoint vezeti, egy bizonyos ponton megpróbálta meggyilkolni.

  Éreztem, ahogy az arcom elkezd zsibbadni és szédülök. Megpróbáltak megölni.

  A OneCoin szervezett bűnözői hálózatokhoz kötődött Bulgáriában, Oroszországban és Dubaiban .

  A OneCoinon keresztül ellopott pénzek tisztára mosása több országot átfogó, összehangolt munka volt. Wahlroos szerint a OneCoin kínai működése „sok” halálesethez vezetett.

  Rengeteg ember halt meg Kínában, hogy áthozzák a pénzt a határon.

  Egyesek szerint 30, mások szerint még több embert öltek meg.

  Kína 2016-ban kezdett fellépni a OneCoinnal szemben. 2018 májusáig körülbelül 160 OneCoinnal kapcsolatos letartóztatást hajtottak végre.

  Vizsgálataik részeként a kínai hatóságoknak sikerült lefoglalniuk a Greenwoodhoz köthető számlán 7,1 millió dollárt is.

  Az amerikai hatóságok a OneCoin pilótajátékba befolyó pénzt 4 milliárd euróra becsülték, azonban Wahlroos szerint az összeg megközelíti a 14-15 milliárd eurót.

  Kapcsolódó tartalom:

  Frank Ricketts-et (OneCoin, SiteTalk) 5 év börtönre ítélték

  20 év börtönre ítélték a OneCoin-os Sebastian Greenwoodot

  Mark Scott bűnös, 50 évre ítélték el a OneCoin pénzek tisztára mosása miatt

  Konstantin Ignatovot a Onecoin vezetőjét, Ruja Ignatov testvérét Los Angelesben letartóztatták

  A OneCoin-ban soha nem volt blokklánc | Konstantin Ignatov a tárgyalás végégi börtönben marad

  Forrás: behindmlm.com

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest